Pluspunten

Overzichtelijk, duidelijk, klantvriendelijk.

Indien er een betaling is gedaan na een match en (in ons geval) de verkoper is ineens het boek kwijt (?) dan zou het zeer wenselijk zijn wanneer je binnen 24 uur je geld weer teruggestort krijgt op je rekening. Aangezien de aankopen veelal door studenten gedaan wordt en deze vaak niet zo'n breed budget hebben maken zij nu dubbele kosten.

Pluspunten

Net ondekt, nu al super tevreden.

Pluspunten

Ik vind dit geweldig! Heeft me een hele boel geld bespaard en wordt super door jullie geregeld via de diverse emails die je krijgt per genomen stap! Zeer duidelijk! Je weet op deze manier precies hoe het proces verloopt en wat je kan verwachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij niet doorgaan deal die al betaald was direct terugstorten zonder eerst n klein linkje in een email te hoeven ontdekken voor refund terwijl baknreknr gewoon bekend is.

Pluspunten

Snel, goed en betrouwbaar

Pluspunten

boeken zoeken, vervolgens bieden en betalen gaat erg gemakkelijk en veilig.

Als ik boeken heb gekocht, of nog in 'mijn bieding' heb vind ik het overzicht niet duidelijk. Dit komt denk ik omdat de bestellingen nummers krijgen, zou misschien makkelijker zijn met de naam van het betreffende boek.

Pluspunten

Snelle reacties. Boek niet geleverd, dan geld snel terug

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken. Fijn dat je ook andere aanbieders ziet (zoals Bol). Niet teveel servicekosten of andere gekke bedragen die er opeens bijkomen. Veel boeken. Fijn dat je een lijstje kan maken er daarover op de hoogte wordt gehouden.

Ik begrijp nog niet zo goed waarom er altijd de nadruk ligt op die 3 euro verzendkosten. Als verkoper neem je dit mee in je vraagprijs en als koper is het niet zo dat je opeens zegt; nee niet die drie euro. Ik denk dat het duidelijker is als je op de site aangeeft dat dit bedrag ongeveer 3 euro zal zijn en dat de verkoper dit zelf betaald.

Pluspunten

Snel geleverd Duidelijk

Pluspunten

gaat allemaal snel en overal krijg je gelijk mail terug.

geen idee

Pluspunten

Het werkt makkelijk en je weet zeker dat je geen miskoop doet in de vorm van: geld betalen en niks ontvangen.

Misschien dat de tweedehands boeken bv max voor 80% van de nieuwe verkoopprijs verkocht mogen worden. Nu komt het vaak voor dat de tweedehands boeken voor dezelfde prijs worden verkocht dan de nieuw waarde.

Pluspunten

Overzichtelijke website, geen overbodige drukke banners e.d. Heel blij dat ik mijn vreselijk dure studieboek hier kon kopen voor veel minder!

Geen!

Pluspunten

Alles super in orde!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Veilig handelen met 2e hands boeken

Nee

Pluspunten

beveiligde omgeving, grote aanbod studieboeken,

mogelijkheid om de verkoper te vragen om zij de boeken nog in bezit hebben want dat vergeten ze vaak zelf te doen.

Laat het voor iedereen duidelijk zijn dat een bieding inclusief bijdrage is in de verzendkosten. Plaats een link naar de PostNL site, zodat mensen weten hoeveel postzegels er gebruikt moeten worden op een pakket.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te vinden. Laat van verschillende plekken de boeken zien

Leg het bieden meer uit. Stuur de koper ook een mail als de verkoper een herinnering krijgt

Geen klachten

Pluspunten

Overzichtelijk, Door manier van verkopers betalen altijd zeker dat je je boek krijgt.

Het hangt erg af van de verkoper hoe soepel het proces loopt.

Pluspunten

Goede werkwijze en nette afhandeling.....je wordt netjes geinformeerd over de gang van zaken. Ook als de deal niet doorgaat of mis gaat is het binnen 2 dagen geregeld. Top.

Neen

Zielhorsterweg 85 A