Pluspunten

Via Bookmatch verlopen de transacties supersnel! Boeken waren binnen twee werkdagen al binnen.

Pluspunten

Duidelijke site, goed bereikbaar. Prima communicatie.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop en gemakkelijk studieboeken bestellen

Pluspunten

Werkt prima en snel!

Pluspunten

TOP

NIET

Pluspunten

Makkelijk en snel, betrouwbaar met geld.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Alles is prima verlopen super handig!

Het was mij niet helemaal duidelijk dat de koper (ik) de match nog moest afsluiten zodat de verkoper het geld kon ontvangen.

Pluspunten

Goede verloop van contact tussen koper en verkoper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Actief in samenbrengen van de verkoopmatch en positief in de communicatie onderling.

1e match kwam moeilijk tot stand. Bookmatch kreeg hier niet de vingers achter. Vakantie periode was mede spelbreker. Voor de rest goed opgelost.

Pluspunten

De verkoper krijgt een herinnering om het boek op te sturen

Pluspunten

Veilig, goede mogelijkheden tot snelle communicatie en duidelijk.

Pluspunten

Makkelijke site, duidelijke instructie en keurige afhandeling.

Pluspunten

Snel, helder en goede service!

Pluspunten

Snel, duidelijk

Pluspunten

Makkelijke website, alles is met een eigen account goed bij te houden. Goede service. In geval van zelf fout bestellen, en terugsturen van de bestelling, werden de verzendkosten voor rekening van Bookmatch genomen. Hulde!

Terugsturen is wat lastig op de website te vinden, zou mooi zijn als dat verbeterd kan worden.

Pluspunten

- Gemakkelijk boeken te koop zetten - Handig boeken zoeken - Betrouwbaar

Als je een boek gezocht hebt, komt dit gelijk bij je boekenlijst te staan (en krijg je dus ook een mail als iemand dit boek aanbiedt). Dat is soms een beetje irritant als je het boek voor een andere reden gezocht hebt. Misschien is het handiger om die boekenlijst zelf aan te maken.

Pluspunten

Veel baat gehad bij Bookmatch. Boeken zijn er snel en ben zeer tevreden!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort