Pluspunten

duidelijk hoe en wat. Ik moewst wel even doorlezen hoe het in zijn werk ging. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ik kon regelrecht berichten uitwisselen met de verkoper. Gemakkelijk dat hier en daar een losse email . Alles stond overzichtelijk onder elkaar.

Geen idee, Dit was de eerste keer via deze site

Pluspunten

Goed geregeld, snel en prima prijs

Pluspunten

duidelijke info snel geld terug

Pluspunten

goede en snelle levering

geen

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Garantie terug krijgen van het geld als het boek niet wordt verzonden wat het betrouwbaar maakt (althans voor mij).

N.v.t.

Pluspunten

Overzichtelijk, duidelijk en snel.

Pluspunten

alles duidelijk aangegeven goede terugkoppelingen tijdens het proces

Pluspunten

Betrouwbaar

Foto's plaatsten van boeken

Pluspunten

een zeer goed mail contact, snel, duidelijk , meelevend en professioneel. ik wil een GROOT compliment geven aan Wouter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werkt goed, vooral dat je kunt bieden op de boeken vind ik een goed punt

Pluspunten

snelle service

geen

Pluspunten

snel en overzichtelijk

Pluspunten

Snelle levering en afspraken worden keurig nagekomen.

Pluspunten

Betrouwbaar, flexibel, voordelig en praktisch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke info die idd ook werkt zoals ze beloven

Pluspunten

Prima contact. Goede constructie. Je betaalt en pas als je boek geleverd is krijgt de verkoper zijn/haar geld. Als verkoper niet direct reageert als je hebt betaald dan sturen zij regelmatig een mail aan verkoper. Als boek niet wordt opgestuurd krijg je je geld terug. Hele goede service en goed systeem

Pluspunten

Gemakkelijk in gebruik. Snelle uitbetaling. Tips bij het samenstellen van de prijs. Lage service kosten.

Manier vinden om de verzendkosten te verlagen. Dit geldt zeker voor boeken onder de €5

Pluspunten

ik vind het een handig bedrijf om je oude schoolboeken te verkopen als die er nog netjes uitzien of zelfs nieuw zijn . Zo ook het concept dat je op die manier ook weer boeken kan kopen die netjes of zelfs nieuw zijn .het ziet er allemaal overzichtelijk uit. en top dat je niet constant hoef na te kijken of er iemand geïnteresseerd is omdat je via een sms op de hoogte wordt gehouden. Er is goed over na gedacht.

Op dit moment heb ik geen verbeterpunten of tips voor dit bedrijf. Ik ben geheel tevreden

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort