Pluspunten

Gemakkelijk om met de verkopende partij te mailen. Overzichtelijke site.

Als het boek er niet 2e hands is, word je verwezen naar studystore. Daar blijken boeken voordeliger te zijn dan bij Van Dijk. Maar er is op de site niet te vinden dat je er ook MBO boeken kunt kopen. Alleen dat het voor HBO en Univ. studenten is.

Pluspunten

Snel en vertrouwd

Pluspunten

duidelijke website, je wordt goed op de hoogte gehouden van vorderingen of stappen vanaf je bod tot aan de levering.

Pluspunten

Snel Makkelijk Veilig Geen na sleep Geen risico

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. Beetje lastig het bieden van meerdere boeken bij 1 bieder.

Betere mogelijkheid om bij 1 bieder meerdere boeken te kunnen boeken.

Pluspunten

Snelle afwikkeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

is prima afgehandeld.

Pluspunten

Boeken bestellen via Bookmatch is echt top! Je kunt je snel aanmelden en je boeken vinden. De communicatie via de e-mail met de verkopers en Bookmatch is erg handig. Ook ben ik erg blij dat je overzichtelijk de prijzen kunt bekijken en een eigen boekenlijst kunt maken met de boeken die je graag wilt hebben; je krijgt dan een e-mail als deze te koop staan. Bookmatch stuurt ook een herinnering naar de verkopers als het te lang duurt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, goede communicatie

automatisch account afsluiten

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, geode levering

Niet gelijk te hoeven betalen

Pluspunten

Goede communicatie tussen koper en verkpper.

Ik wilde een boek verkopen maar had geen idee hoeveel ik ervoor kon vragen. Isbn-nummer ingevoerd om te zien hoeveel en daarna te koop gezet. Vervolgens heel veel allerts ontvangen of ik nog geïnteresseerd was in dit boek en van aanbieders van hetzelfde boek. Vond ik raar.

Pluspunten

Dat het geld pas word overgemaakt aan de verkoper als je het boek hebt binnen gekregen. Zo ontstaat er geen misbruik en is het veilig. Het is ook erg makkelijk om de match af te breken bij twijfel. De website is duidelijk en overzichtelijk. Kortom, veel pluspunten!

Geen.

Pluspunten

vlotte afhandeling, fijn dat je het produkt terug kunt sturen als het niet aan de wensen voldoet. prima geregeld

ik zou niet weten wat er beter kan.

Pluspunten

Goed georganiseerd en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Alles staat duidelijk beschreven over de verwachtingen.

Pluspunten

Snelle reacties

Geen. Ben tevreden.

Pluspunten

Eigenlijk alles ! Duidelijk, snel, correct en helder !

Doorgaan zoals nu !

Zielhorsterweg 85 A