3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en bwtrouwbaar

Meer bekendheid geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het kan in principe snel geregeld worden indien er besteld en betaald is.

Laat verkopers aangeven dat ze tot een bepaalde datum niet kunnen uitleveren door bij voorbeeld vakantie. Nu zit ik weken te wachten op boeken die betaald zijn, maar ik kan nu ook niet bij een andere partij de boeken bestellen anders heb ik straks dubbel. Zeker in deze periode

Pluspunten

goede service, als er iets is wordt er snel gereageerd

Pluspunten

Heel goed op de hoogte houden van het proces. Duidelijk overzicht van de kosten.

Ik kan moeilijk achteraf terug vinden wat de verkoper er als staat bij heeft geschreven. Ik kreeg een boek waarin gearceerd was, ik kon herinnerde mij niet dat de verkoper dit genoemd had, maar kon het ook niet terug vinden. Je komt al snel in het betaalmenu terwijl ik soms liever graag wat meer informatie opvraag bij de verkoper.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Goed voor elkaar, snel afgehandeld. Dit ligt natuurlijk ook aan de verkoper.

Pluspunten

Snel, duidelijk, eerlijk, goede prijs, goede service, biedt de beste uitweg voor vragers en aanbieders van boeken

foto's van de (kwaliteit) van de boeken

Pluspunten

Je wordt bij elke stap goed op de hoogte gehouden van wat er op dat moment gaat gebeuren.

Pluspunten

Eigenlijk alleen maar positieve punten. Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van (ver)koop en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Simpele en sympathieke manier om gebruikte boeken te kopen.

navigatie binnen de site is soms wat onduidelijk

Pluspunten

Ik vond het prettig en vertrouwd werken de boeken werden snel opgestuurd en zagen er goed uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel reageren en veilig betalen

geen

Pluspunten

Prima bedrijf. Keurig. Alles loopt goed.

Beetje veel mails voor 1 boek.

Pluspunten

Super snel geleverd: zelfde dag nog op de bus gedaan

Pluspunten

Werkt handig en snel. Voldoende aanbod van boeken.

Pluspunten

Snel, makkelijk, duidelijk! Erg tevreden

Pluspunten

Snelle afhandeling. Contact verloopt prima.

Pluspunten

Werkt snel en makkelijk. De site en emails zijn duidelijk.

Pluspunten

Prima en snelle levering van de boeken. Bij refund, snelle retourstorting van het bedrag. Boeken zien er goed uit.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort