Pluspunten

erg snel met refund uitbetalen en erg snel met reageren op mail en helpen met oplossen van problemen.

geen

Pluspunten

Boeken hebben kwaliteit Goedkoop Snelle service, ligt meerendeels aan de verkoper

Verkopers mogen wat sneller reageren

Pluspunten

Snel geregeld en veel aanbod.

Soms vond ik de prijzen een beetje verwarrend.

Pluspunten

Heel snelle reacties!

Pluspunten

keurig contact met verkopers en veilige afhandeling voor alle partijen van de boeken

Pluspunten

Snel,overzichtelijk en betrouwbaar

Pluspunten

De verkoper van de boeken krijgt zijn of haar geld pas nadat ik mijn boeken heb ontvangen. Dit vind ik een hele veilige manier!

Mijn bestelling is een aantal keer geannuleerd door de verkoper (heb wel mijn geld ontvangen). Ik zou het fijn vinden als de verkoper een reden zou geven waarom de verkoop geannuleerd is.

Pluspunten

Doet precies wat je verwacht, zonder gedoe.

Pluspunten

Snelle levering, snelle betaling aan verkopende partij

Pluspunten

Vlotte levering!

Geen negatieve opmerkingen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel aanbod aan tweedehands boeken.

De kosten zijn te hoog. Voor koper en verkoper €1.95. Voor goedkopere boeken kan dit niet uit (komen ook nog verzendkosten overheen). Een tip zou zijn, meerdere boeken tegelijk aan kunnen bieden (zonder daarvoor dubbel te hoeven te betalen) of lagere kosten voor goedkopere boeken.

Pluspunten

Snel en effectief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veilig, goede service, snel antwoord bij vragen

Pluspunten

Duidelijk en goed contact

Als iemand geen beoordeling wil invullen, diegene dan geen mail meer sturen.

Pluspunten

Sterk concept. Boeken vragen of aanbieden gaat soepel.

Bijdrage erg hoog. Waarom geen kortingsstaffel? Daadwerkelijk te betalen prijs niet altijd helder (de ene keer wordt incl. servicekosten en/of verzendkosten getoond, andere keer niet).

Pluspunten

Goede duidelijke site. Perfecte service en snelle levering van bestelling.

Pluspunten

- duidelijke communicatie - snelle levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar

Non-actieve gebruikers verwijderen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, overzichtelijk, vindbaar, goed kunnen communiceren met koper/verkoper

Het overzicht met de boeken die ik aanbied met foto laten zien, zodat ik een duidelijk overzicht heb welke boeken ik nog heb en welke ik graag wil verwijderen (als ik ze niet meer in bezit heb)

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort