Fijn assortiment, administratief alles heel goed geregeld.

Aankoop, verzending en betaling zijn allemaal aan elkaar gekoppeld, werkt heel prettig en veilig; er wordt pas uitbetaald op moment dat boek bezorgd is. Geeft zekerheid.

super, echt een fijne manier om boeken te verkopen!

Ik verkoop al een flink aantal jaren tweede hands boeken. Ben begonnen via bol com maar na een paar jaar kon dat niet meer. Ik denk wel dat de boeken via bol com meer opvielen. De feedback via de app van Bookmatch is heel fijn en snel. Ik ben zeer tevreden over Bookmatch heel tevreden.

Alles verliep netjes

Werkt goed. 2de kans boek gekocht. Was stuk goedkoper. Duidelijk en makkelijk systeem.

Top levering, prima boek

Boek was als nieuw, prima levering.

top service, heldere vlotte communicatie en levering

De titel zegt voldoende.

BOek in goede staat , op tijd geleverd

goede deal

prima communicatie

Bookmatch regelt het super. Snelle reacties, snelle afwerking, netjes afgewerkt.

Eerder communicatie verwacht van verzender

Telefoonnr ontbreekt op jullie website

Functiineert goed en snel.

Alles oké. Boek was alleen slecht ingepakt en daardoor gekneusd aan een hoek.

Soepel verlopen

Snel geleverd en kwaliteit goed !!

top

vlot en veilig en gebruiksvriendelijk!

Prima en duidelijk proces!

Prima service en informatie over het proces

Snel geregeld. Prachtig boek voor weinig.

Snelle levering en afhandeling!

Snelle reactie en verzending

Snel Goed Mooi boek

Werd goed op de hoogte gehouden van alle vervolg stappen.

Goede site om aan tweedehands boeken te komen

Positief verrast over deze site en makkelijke en duidelijke werkwijze. Contact met verkoper was makkelijk te leggen en de financiering verliep via bookmatch.

Je hebt je boek zo thuis!

Veel boeken te vinden. Boeken zijn in prima staat. Makkelijk bestel-systeem. Goede contactmogelijkheden. Snelle levering. Geweldige shop. Ideaal!

Makkelijk te vinden wat je zoekt, duidelijke omschrijvingen, hele proces van aankopen, versturen etc. gaat heel snel.

Boek snel verzonden. Met een week in huis, helemaal top!!

Heel blij mee.

Meer als geweldig

Het boek was goed als nieuw zeer goed verzorgd

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort