Pluspunten

Zeer goed Goede afhandeling Zeer correct

voorlopig geen

Pluspunten

Communicatie en betaling verloopt helder en goed.

Nadat je bent ingelogd, zou je beter via een beveiligde verbinding moeten kunnen browsen.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Simpel

Communicatie tussen de koper en verkoper. De app kan ook grote verbetering gebruiken.

Pluspunten

snel contact

foto's van het desbetreffende boek erbij, had nu namelijk een verkeerd boek met ook ander isbn nummer gekregen.

Pluspunten

Makkelijk :-)

Pluspunten

Binnen 3 dagen reageren, geld terug, 99% garantie etc.

Pluspunten

Makkelijke manier om tweede hands boeken te kopen

Pluspunten

Goeie match

Uitleg over de verschillende stappen

Pluspunten

Snelle afhandeling, goed concept: eerst betalen, maar wordt pas uitgekeerd als de bestelling is ontvangen.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site. En het werkt prima. Snelle reactie

Pluspunten

Zoeken gaat makkelijk. Het proces van betalen en verzenden verloopt heel soepel. De boeken hebben de kwaliteit die aangegeven wordt. Het verloop van het betaal en verzendt proces, wordt heel goed aangegeven via de mail. De mails zijn duidelijk en professioneel! Ga zo door!

Het liefst zou ik nog iets meer boeken willen zien, maar het aanbod is goed genoeg

Pluspunten

Goede terugkoppeling, prettige mailwisseling.

Geen.

Pluspunten

Fijn dat bookmatch de tussenpersoon is voor de verkoper en de koper. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het is fijn dat het proces ook zichtbaar is in de vorm van een chatgesprekje. Het is ook fijn om te kunnen bieden en gelijk te kunnen betalen met ideal. Als de deal rond is.

Het boeken aanbod mag wat overzichtelijker.

Pluspunten

Goede communicatie en duidelijke website. Snelle levering door aanbieder

Pluspunten

Zeer correcte communicatie en afhandeling

Pluspunten

Zeer goede samenwerking: bij problemen snelle en duidelijke communicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en doeltreffend

Heb ik zo niet

Pluspunten

super .zeer tevredengeen.dank u wel

geen

Pluspunten

De controle na ontvangst vd boeken, op de conditie, levertijd en verpakking is echt een plus. Het zoeken naar n boek was simpel, erg fijn allemaal.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort