Meer als geweldig

Het boek was goed als nieuw zeer goed verzorgd

Belachelijk

Je verdiend helemaal niets als kopen want deze site pakt letterlijk de helft weg. Van de 42 euro waarvoor ik het boek heb kunnen verkopen, krijg ik als de verzending ervanaf gaat, wel geteld 23 euro. Ik ga vanaf nu bol.com gebruiken. Ik raad het iedereen ter zeerste af deze site te gebruiken

Het was duidelijk en heel goed

De verkoper checkte of dit het goede boek was. Hel attent.

Prima service en uitstekende boeken

Boeken zijn in erg goede staat

Razendsnel

Alles wordt snel geregeld en er is een afhandelingscontrole. Alleen doordat je vaak reminders krijgt over een titel, je snel wilt reageren, kan het zijn dat je dezelfde titel 2 x aanschaft. Om er daarna een te annuleren is ontzettend lastig. En een zoekplaatje hoe? Contact met Bookmatch (klanten)service verloopt traag. Anders hadden ze zeker 4.5 ster gekregen.

Ik ben zeer tevreden over hoe Bookmatch de afhandeling van de bestelling uitvoert Ook het aanbod en het zoeken naar boeken verloopt erg goed

Goede en snelle service

Perfect, aanrader

Duidelijke site. Houden goed in de gaten of alles loopt zoals het zou moeten. Voor weinig geld mijn benodigde studieboeken gevonden.

Goede service en betrouwbaar.

Ik heb een boek besteld en heb deze in goede orde ontvangen. Ik werdt steeds op de hoogte gehouden van het proces.

Zeer proffesioneel en correct

Super geregeld!

Goed systeem, ook fijn om te kunnen communiceren met de verkoper via berichten op de site zelf.

Fijne en snelle communicatie

Fijne en snelle communicatie. Laat de voortgang weten van bestelde producten en reageert netjes en snel.

Heel prettig en duidelijke voortgangsinformatie

Ik belandde hier per ongeluk maar vond de communicatie erg duidelijk en prettig dat pas uitbetaald wordt wanneer er geleverd is. Ga hier zeker vaker kijken wanneer ik studieboeken nodig heb.

geweldige service

Verkoper gaf geen thuis en bookmatch bemiddelde ook voor mij met verkoper. Uiteindelijk tot een oplossing gekomen en naar tevredenheid met verkoper opgelost.

Snelle levering en conditie van het boek zoals beloofd.

Snelle levering en conditie van het boek zoals beloofd.

Duidelijk en makkelijk boeken kopen op de site.

Fijne makelaar in boeken

Goede online zoekfunctie, heldere communicatie, veilige betaling (verkoper ontvangt betaling als boekontvangst bevestigd is)

Prima service.

Geen bijzonderheid

Aan te raden!

Mijn boeken zijn in goede conditie geleverd, binnen drie dagen ontvangen na het plaatsen van mijn bestelling. Zeker aan te raden!

Snelle service.

Duidelijke website. Communicatie van status bestelling is erg goed en zorgvuldig. Ook als je boek retour stuurt is de afhandeling zorgvuldig.

fantastische dienst, maar in de praktijk werkt het niet altijd

je besteld een boek, en de verkoper geeft aan deze verzonden te hebben, je ontvangt het boek, je geeft aan deze in goede orde ontvangen te hebben, en dan betaald bookmatch de verkoper. maar als de verkoper niet aangeeft hem verzonden te hebben gaat het mis, ik kreeg een verkeerde druk, deze kon ik terugsturen, dat gedaan. de ontvanger heeft nooit aangegeven hem te hebben ontvangen. zo krijg je je geld niet terug. als het werkt, iedereen de instructie opvolgt gaat het ook goed. en is het fijn hoe het werkt

Prima manier om een tweedehandsboek te kopen

Alles liep op rolletjes. Boek in prima staat.

Goed geregeld

De bestelling had ik netjes op tijd binnen. Fijn om terug te lezen dat de verkoper ook zijn geld heeft ontvangen.

Prima bestelling

Boek zo goed als nieuw. Prima verpakt via post.

makkelijke koop van boeken

kocht een tweedehandsboek, paar dagen later netjes afgeleverd

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort