Pluspunten

Werkt goed en duidelijke communicatie

Pluspunten

vlot contact en vlotte afhandeling

Pluspunten

Snelle en eerlijke levering! Ook als er eventueel iets niet correct was snelle refund.

Pluspunten

snelle levering en afwikkeling

niet te veel mails versturen

Pluspunten

Overzichtelijk Prettig dat je contact via een soort chat kan hebben met de verkoper

Pluspunten

Makkelijke duidelijke verkoop. Goede informatievoorziening tijdens afhandeling.

Nvt

Pluspunten

Snel geregeld. Geen problemen ervaren en de verkoper deed zijn gedeelte ook uitstekend

Pluspunten

Op een snelle en goede manier je boeken kopen en verkopen. Goede terugkoppeling na elke handeling

telefoonnummer waarop je bij vragen kan bellen

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk

Pluspunten

vlotte afhandeling, duidelijke afspraak, komt betrouwbaar over

meerdere ISBN nummers invullen in het daarvoor bestemde lijstje, werkte niet. Ik moest steeds opnieuw het ISBN nummer invullen en per boek zoeken of en bij wie het in de verkoop was.

Pluspunten

Ik geef een hoge waardering maar ik heb geen tijd/aandacht om uw bedrijf aan te bevelen.

ga zo door.

Pluspunten

snel, veel info

beetje erg veel info

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zich een goed proces

Te veel berichten, te veel aanbod dat van bol afkomt

Pluspunten

Snelle match, betrouwbare verkopers, berichtenstroom goed gestructureerd

Pluspunten

soepele en snelle afhandeling. Alle stappen overzichtelijk in een mail aan je verstuurd. Top

Pluspunten

Soepel verlopende verkoop

Kan nog niets bedenken

Pluspunten

vlotte wijze van behandelen, maar ook qua organisatie met de check en dergelijke, volgens mij weinig kans dat de 'leverancier' van de tweede hands boeken, de afspraak niet na komt. erg snel, ook omdat er verschillende schakels in de ketting zitten, maar het loopt wel goed.

dat de verstuurder van het boek even een stickertje op het 'pakje' doet, komt wat professioneler over misschien wat meer bekend maken, bij het grote publiek, ik heb te maken met Master- studenten die het liefst wat goedkoop aan de materialen willen komen. Ik heb Boobmatch al googelend ontdekt, omdat het boek ook niet als tweedehands bij bol.com aanwezig was, nu ik een positieve ervaring heb, zal ik voor tweedehands, maar mogelijk ook om wat voordeliger in te kopen eerst ten rade gaan bij uw firma

Pluspunten

Gewoon goed geregeld!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort