Pluspunten

Het werkt redelijk snel en gemakkelijk. Het is ook iets betrouwbaarder, omdat de eigenaar pas uitbetaald krijgt na een ontvangstbevestiging.

Wanneer je een link opent, bij bijvoorbeeld de laagste tweedehandsprijs, word je soms doorverwezen naar bol.com. Op bol.com staat vervolgens een hogere prijs. Lijkt me niet helemaal kloppen en het is verwarrend.

Pluspunten

Duidelijkheid over handelingen die uitgevoerd worden. Top bedrijf.

Beter gebruik maken van andere, maar duidelijke kleuren voor de website. Sommige tabbladen zijn bijna niet te zien.

Pluspunten

De verkoper wordt pas betaald als ik dat goedkeur

Pluspunten

Goed concept, werkt ook goed.

Pluspunten

Snelle reacties

Heb ik niet

Pluspunten

snelle reactie van Bookmatch op actie van zowel koper als verkoper.

geen idee

Pluspunten

Snel helder en duidelijk

Pluspunten

Snelle communicatie en vriendelijk. En verdr snelle actie.

Ik zou niet weten wat te verbeteren, maar heb er nog maar 1 keer gebruik van gemaakt!

Pluspunten

Geld snel teruggestort nadat de verkoper het boek achteraf toch niet wilde verkopen.

Vervelend dat als je de gevraagde prijs biedt en je tot een koop bent gekomen en hebt betaald, de verkoper het boek toch niet meer wilt verkopen.

Pluspunten

Correct, antwoordt op vragen binnen redelijke termijn.

Pluspunten

Duidelijke stappen Bod doen

Pluspunten

Handig, overzichtelijk en leuke prijzen!

Iets minder emails over de voortgang zou mogen

Pluspunten

Overzichtelijk aanbod, aantrekkelijke prijzen, snelle afhandeling

Geen idee

Pluspunten

- snelle uitbetaling - garantie op betaling, ook als aankoper niet meld dat de boeken zijn ontvangen. - duidelijkheid en correctheid

Pluspunten

goede begeleiding in het kopen van boeken van particulieren

Pluspunten

Duidelijk en veilig

Pluspunten

Fantastic and flawless experience. Well done and keep it up!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- duidelijke uitleg over werking op de site - ik had nog geen kennis van deze site, dus misschien nog meer promoten? Het is namelijk een ideale site voor studenten. (weet overigens niet wat jullie op dit moment aan promotie doen) - snelle levering - goed dat de persoon die het boek opstuurt achteraf wordt uitbetaald

- Ik heb meerdere boeken besteld via deze site. Doordat je het geld gelijk overmaakt krijg je het gevoel dat je het ook boek ook snel krijgt, maar wanneer de verkoper geen gehoor meer geeft is dit niet aan de orde. Ik snap dat jullie hier niet veel aan kunnen doen, omdat jullie afhankelijk van de verkopers zijn maar toch is het jammer dat je dan lang zit te wachten op een reactie van de verkoper en dus op bet boek, aangezien je al betaald hebt.

Pluspunten

Snelle communicatie

Meer bekendheid maken op Google

Pluspunten

Loopt snel en goed...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkope boeken

Meer dringen als mensen de boeken niet versturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel aanbod

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort