Pluspunten

Lief

Niks

Pluspunten

Duidelijke site, snel en overzichtelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een mooie site waar je goedkoop je studieboeken kan vinden. Erg handig omdat studenten het niet al te breed hebben

De verkopers mogen nog vaker een herinnering krijgen, ik heb 7 dagen moeten wachten op een boek,wat achteraf ook nog de verkeerde versie was.. terwijl ik dus nu nog een keer Moet wachten op een reactie van een andere verkoper.

Pluspunten

Snelle reacties en ook snelle afhandeling. makkelijk zoeken naar eeb0n bepaald boek. eerst was me niet duidelijk dat je ook een lagere prijs kan bieden. waarschijnlijk omdat de prijs al ingevuld is als je er op klikt.

Misschien ergens uitleggen dat je zelf kan bieden, ook met lager als de vraagprijs.

Pluspunten

Betrouwbaar en makkelijk te hanteren

Pluspunten

Je bent altijd zeker dat je je gekochte product krijgt of dat je je geld terug krijgt

Overzichtelijker profiel maken van personen, dat er makkelijk informate over de persoon waarmee je handelt te vinden is

Pluspunten

Overzichtelijk, snel, prima behandeling en communicatie mogelijkheden

Houd de nieuw prijzen van de boeken in het oog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had mijn boeken snel binnen

controle van de boeken die verstuurd worden is misschien handig? of een foto laten plaatsen van het boek. Ik weet zo niet of het boek nog redelijk goed/veel gebruikt/oid is en of de prijs die gevraagd wordt wel reëel is.

Pluspunten

Snelle behandeling en goede service.

Pluspunten

Alles ging soepel.

Pluspunten

bijzonder snelle afhandeling; men wordt goed op de hoogte gehouden van de status d.m.v. mails

Pluspunten

Goede & snelle service

Pluspunten

Betrouwbaar,snelle levering

Pluspunten

Fijn dat je kunt communiceren met de verkoper. En prettig dat het bedrijf zo snel reageert op e-mails.

Geen.

Zielhorsterweg 85 A