Pluspunten

Snel,correct en duidelijke benadering en verloop

Ik kan er geen bedenken

Pluspunten

Makkelijk overzicht van beschikbare boeken/verkopers. Snel geleverd door de verkoper.

Een foto van het boek zou helpen om te overtuigen. Een beschrijving van 'goede staat' en 'licht gebruikt' is een breed begrip.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nix positief

Heb 2 weken op me boek sociale hygiëne zitten wachten tot ie uiteindelijk door jullie werd geanuleerd ik heb nu een baan door jullie misgelopen die hadden geen zin meer op mij te zitten wachten bedankt

Pluspunten

Vlotte reactie, vriendelijke site

Pas 1 keer gebruik van gemaakt. Prima ervaring.

Pluspunten

Positief contact met de verkoper. Gaf gelijk aan dat ze het verzenden zou en gaf ook het te hebben verzonden.

Het vinkje(voor na de ontvangst ) zou wat makkelijker te vinden moeten zijn in het bericht.

Pluspunten

snel, duidelijke informatie

Pluspunten

Snelle reacties, duidelijke website, goede afhandeling

Weet niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel betrouwbaar gevoel dat de verkoper pas geld krijgt als het boek ook echt ontvangen is. De snelheid van de mailtjes met de te volgen actiepunten. De mogelijkheid met de verkoper te mailen.

Pluspunten

Prima verlopen. Voor weinig geld snel een goed studieboek ontvangen.

Pluspunten

Snelle en makkelijke werking

Geen.

Pluspunten

Goed systeem !

De garantie dat als je voor een boek hen betaald je hem ook daadwerkelijk krijgt is wel prettig, iets meer naar voren brengen hoe dat zit, want de site komt enigszins onbetrouwbaar over. Ook zou het wel iets overzichtelijker kunnen, toen verteld werd dat het boek wat ik had besteld verzonden was, kon ik het nergens meer terugvinden in mijn bookmatch. Kortom, het zou een veel groter succes kunnen worden

Pluspunten

- Goeie garantie

- eerder een herinnering sturen

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

goede bemiddeling. Snelle actie en reactie.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort