Pluspunten

duidelijke en snelle antwoorden

Pluspunten

Goed betrouwbaar en snelle afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Je krijgt direct contact met de verkoper in plaats van een omslachtige derde partij, waardoor de deal vlot en soepel loopt.

Het kan soms rond de zeven dagen duren voor een pakketje aangekomen is, sommige verkopers zeggen dat het pakket verstuurd is als ze een Track & Trace hebben aangemaakt ipv wanneer het pakket daadwerkelijk bij postNL ligt. Gelijk na een paar dagen geen ontvangstbevestiging een mailtje dat de verkoper na zeven dagen standaard wordt uitbetaald, vind ik dus een beetje overdreven

Pluspunten

Heel duidelijk en overzichtelijk. Veilig en betrouwbaar. Ik ben erg onder de indruk hoe deze website is opgebouwd.

Pluspunten

zeer snelle en goede levering

Pluspunten

correcte afhandeling

x

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Werkt snel, erg goed!

Niets!

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Overzichtelijke site en duidelijke werkwijze. Snelle afhandeling. Kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed te noemen.

Verzendkosten indicatie is niet altijd juist, met name wanneer boeken groter/zwaarder zijn.

Pluspunten

snelle reactie

bij de eerste keuze voor het kopen van een boek is het handig als daar al bij staat dat je ook kunt bieden.

Pluspunten

Snel betrouwbaar

Pluspunten

ik vond het eerst niet fijn om van te voren te moeten betalen maar als de deal niet doorgaat krijg je je geld gewoon netjes terug. goede regeling. goede informatie. fijn mailcontact.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke web-side, duidelijke tools. Volgen de bestellingen op de voet (als er niet verstuurd wordt sturen ze een herinnering). De site bied je de mogelijkheid om als koper met de verkoper te communiceren. De verkoper wordt pas uitbetaald als de koper zijn goedkeuring heeft gegeven.

Pluspunten

de goeie verbinding tussen vraag en aanbod

niet bekend

Pluspunten

Heel makkelijk en snel

Niet te veel mailtjes sturen of er een beoordeling ingevuld kan worden!

Pluspunten

heel, goed, heel vlug antwoord en vlugge communicatie, ik had het boek al in een paar dagen !!!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort