Pluspunten

Doet wat het belooft te doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie levering, snel

Geen of weinig verbeterpunten

Pluspunten

Ik vind het fijn dat je per stap je aankoop/verkoop kunt volgen, dat geeft een veilig gevoel.

Verkopers moeten de status van hun boeken meer naar waarheid invullen

Pluspunten

snel en overzichtelijk. Snel antwoord van Bookmatch zelf. Boeklijst inbrengen en meteen een overzicht wat wie te koop aanbied.

Pluspunten

-Duidelijke mails over de stand van zaken -Persoonlijk contact met de verkoper -Ik vind het prettig dat het geld pas naar de verkoper gaat als het boek ontvangen is door de koper.

-Donderdag kreeg ik bericht dat het boek verzonden zou worden. Bij track en trace van postNL kreeg ik aanvankelijk bericht dat ik het vrijdagmiddag zou ontvangen. Dit werd weer teruggedraaid. Uiteindelijk kreeg ik het boek dinsdagmiddag. Kunnen jullie deze vertraging ook zien? Wat als het langer dan 7 dagen geduurd had ? Wordt de verkoper dan toch uitbetaald ?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er werd regelmatig een herinnering gestuurd naar de verkoper. Je kan op een makkelijke manier communiceren met de verkoper.

Ik heb zo geen verbeterpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed duidelijk netjes snel

ik was een beetje in verwarring met Bol.com omdat ik daar ook boeken had besteld, het (logo?) lijkt wat op elkaar

Pluspunten

Snelle levering, je krijgt emails over je aankopen.

N.V.T

Pluspunten

Snel en eenvoudig.

Makkelijker maken om te zien of er een recentere druk is van een bepaald boek.

Pluspunten

Heel snelle afhandeling. Aanbieder wordt pas betaald als klant aangeeft dat het boek ontvangen is. Zeer goede eerste kennis making.

??

Pluspunten

Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Eerst boek ontvangen voordat de verkoper het geld krijgt is heel slim. Zo voorkom je ******.

Pluspunten

Goeie en snelle service

Misschien meer duidelijkheid over het opsturen van het product

Pluspunten

Goede info naar koper en verkoper

Kan er nog geen op noemen en is voor mij te kort om er feedback op te geven

Pluspunten

Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van bookmatch, maar ik had een schoolboek nodig die hier erg goedkoop aangeboden stond. Vervolgens een bod gedaan en gelijk het bedrag over gemaakt. De volgende dag werd mijn boek netjes thuis bezorgd en was netjes ingepakt door de verkoper. Handig is dat je zelf binnen 7 dagen kan bevestigen dat de verkoper uitbetaald mag worden als jij het boek binnen hebt. Ook sporen ze de verkoper aan met de melding dat het boek binnen 3 dagen verzonden moet worden. Top !

Pluspunten

Werkt snel, prima service

Pluspunten

hele snelle acties via de mail

nvt

Pluspunten

snelle reaktie; snelle uitvoering van bestellingen; het voelt veilig om geld over te maken voordat het product arrivieerd

Pluspunten

effectieve communicatie, snel reageren, desgewenst persoonlijk mailcontact

kan ik niet bedenken

Pluspunten

Snelle levering Lage prijs Goede service

Pluspunten

duidelijk. Snel, accuraat

Veel mailtjes heen en weer

Pluspunten

Alles super geregeld! Mooi aanbod!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort