3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed contact, goede levering

het zou een boek zijn incl cd ,maar de cd zat er niet bij

Pluspunten

Had geen idee dat ik iets moest bevestigen om de boekenverkoper te laten uitbetalen.

Pluspunten

Goede bemiddeling, goede afronding

Pluspunten

snelle reakties, je wordt goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Geruststellend dat de verkoper pas betaald krijgt zodra de koper bevestigd heeft.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Pluspunten

Snel, simpel en veilig.

Meer aanbod zou fijn zijn

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Een mooie toegankelijk site voor tweedehands boeken.

Pluspunten

- Deelnemers reageren snel - Goed aanbod studieboeken

Pluspunten

Prima service, duidelijk hoe boek besteld kan worden, vlotte reacties en levering

Pluspunten

goede service. goede terugkoppeling.

geen

Pluspunten

Prima geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed de status kunnen bekijken van de match tussentijds

Ik had van te voren niet goed -kunnen- lezen dat de verkoper pas uitbetaald zou krijgen wanneer de ontvanger de boeken binnen heeft gehad. Gezien ik wél betaald en achteraf Bookmatch de verkoper 3x (!) een herinnering heeft moeten versturen om het boek op de post te doen, kneep ik hem wel een beetje. Ik was bang mijn geld kwijt te zijn en geen boek te ontvangen. Gelukkig is dit een week later alsnog wél rond gekomen.. maar wel prettig als dat zeer duidelijk vooraf bekend wordt gemaakt. En ik zou het ook wel fijn vinden om een mailing te krijgen dat Bookmatch herinneringen naar de verkoper stuurt.. ik zag dit namelijk pas achteraf via de link om het ontvangst te bevestigen. Toen zag ik pas dat ook Bookmatch erachteraan heeft gezeten en het dus echt bij de verkoper lag dat het zo lang duurde eer er een reactie was.

Pluspunten

Mijn eerste ervaring was goed.

Geen tips. Groeten, ben berndsen.

Pluspunten

helemaal top

niks

Pluspunten

Top! Snelle en professionele behandeling.

Pluspunten

Snelle afwerking Goede communicatie

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort