Pluspunten

Voor mij voor het eerst boeken gekocht bij jullie en zeer tevreden hoe dit ging . Top!

Pluspunten

Ideaal , voordelige boeken

Duidelijkheid over waar de aanbieder vandaan komt. in mijn geval België waardoor het boek relatief veel dagen onderweg was.

Pluspunten

Makkelijke site om mee te werken

kosten voor de koper en verkoper

Pluspunten

Alles is goed geregeld en is een TOP site

Geen verbeterpunten

Pluspunten

goede software, goede respons bij problemen

geen

Pluspunten

Duidelijk, snel, boeken heel snel binnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kunt makkelijk en goedkoop aan studieboeken komen

Pluspunten

alles volgens afsprak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid

betere informatie wat er in het boek beschreven wordt... nu een boek gekocht, die ik niet gekocht zou hebben als ik wist dat het meer werkvoorschiften waren dan een uitleg over het onderwerp.

Pluspunten

Duidelijk, efficient,goede communicatie, klantvriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stuk goedkoper dan bol.com

Sommige boeken werden op het laatst afgezegd, dat is wel heel erg vervelend, want dan denk je dat je klaar bent, maar dan kan je weer opnieuw beginnen

Pluspunten

Super snelle reacties en levering

Pluspunten

Snelle werking, chat functie koper en verkoper, pas betalen na bevestiging ontvangst

(neem aan) nog betrekkelijk weinig keus?

Pluspunten

makkelijk en goedkoop boeken kopen en verkopen, beter dan bol.com die zelf ook een groot deel van de winst vragen

email voor bevestiging ontvangst over hoofd gezien omdat ik dit niet verwachtte. Ik ging er vanuit dat alles in orde was omdat ik al betaald had aan bookmatch. . vervelend dat mijn verkoper nu lang heeft moeten wachten op de uitbetaling ! wellicht handig om dot ergens van te voren aan te geven dat dit de afrondende stap is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn contact met de eigenaar, reageert snel! Overzichtelijke site.

Nvt

Pluspunten

Professionele afhandeling, correct!

Als je dringend een boek nodig hebt, is 3 dagen wel lang wachten op de eerste reactie van de verkoper!

Pluspunten

vragers en aanbieders op een veilige manier bij elkaar gebracht

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort