Pluspunten

alles overduidelijk en er wordt net jes met de klant omgegaan en alles wordt netjes afgehandeld

Pluspunten

- Het kunnen onderhandelen en kunnen communiceren - Gemakkelijk opzoeken - Onthouden van zoekopdrachten en attenderen bij nieuwe boeken

- Mate waarin de kwaliteit van het boek wordt omschreven. - Eventueel uitbereiden met andere boeken naast studieboeken.

Pluspunten

Service

Website design en functionaliteit

Pluspunten

Feedback en service.

Pluspunten

Goed geregeld, snel & betrouwbaar

Pluspunten

Duidelijke site en goede communicatie!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een toegankelijke website, en je kan prima alle verschillende drukken vinden. Ik kende de website nog niet, maar de eerste ervaring was positief.

Het lijkt mij voor de verkoper ongunstig dat de koper eerst moet aangeven dat het boek in goede orde ontvangen is. Als de koper nalatig is (je bent afhankelijk van zijn goede wil), dan is dat sneu voor de verkoper want die moet op zijn geld wachten.

Pluspunten

hele snelle reactie

Pluspunten

De communicatie is goed geregeld. Het gaf mij een prettig gevoel dat er duidelijkheid was over de aankoop naar de verkoper en mij de koper. Goede bemiddeling

n.v.t.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Makkelijk, gebruiksvriendelijk, super.

Pluspunten

Snelle reacties.

Pluspunten

Snel betrouwbaar

Pluspunten

Goede snelle afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Supermakkelijk!

Pluspunten

snelheid, duidelijke transparante communicatie bij elke stap

aanleveren pdf met afleverbon en mogelijkheid via bookmatch te versturen met een pfd pakbon, maakt het nog makkelijker en professionelere, zie bol.com boeken verkopen, die doen dat ook

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mijn eerste ervaring met bookmarks was slecht, zie hiernaast. De tweede ervaring was gelukkig conform de verwachting. Ik Ben nog niet helemaal enthousiast, de tijd zal het leren

Het lijkt mij niet meer dan logisch dat een verkoper die zijn verplichtingen niet na komt, in mijn geval het boek niet verstuurd. niet meer mag verkopen via bookmatch. Tot mijn verbazing zag ik dat hij weer een boek aanbood. De tijd tussen de betaling en het arriveren van het boek vind ik te lang.

Pluspunten

Mijn verpakking kwam snel binnen dat vond ik heel fijn. Hij is ook duidelijk

Pluspunten

Makkelijk boeken te vinden en te bestellen.

Een bevestiging geven als de verzender een bericht heeft gelezen van de ontvanger.

Pluspunten

Snelle handeling

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort