Correct en snel

Eerst had ik mijn boek besteld en betaald, de verkoper had maar 1 ster in de beoordeling.... en terrecht. De volgende verkoper zeer netjes en snel afgehandeld (heeft ook een goede beoordeling) Ik heb het geld terug ontvangen van de 1ste aankoop. Dus bookmatch houdt het goed in de gaten.

prima club!

correcte afhandeling en reacties, met name bij eventuele 'problemen'

Goed geregeld alles

Zeer klantvriendelijk en duidelijk alles weergegeven

Geleverd wat ik had gekocht

Fijn dat ik via de mail een update ontving.

Snel geleverd, mooi boek

Erg fijn dit goede communicatie ik ga hier meer bij kopen super

Gewoonweg goed

Snelle reactie, vlotte afhandeling, staat van boek was nauwkeurig beschreven.

Werkt perfect

Goede website, zit slim in elkaar. Aanbod prima.

Prettig en snel

Mijn boek vond ik bij Bookmatch en ik kreeg gelijk de keuze of ik een nieuw of tweedehands exemplaar wilde. Tweedehands was perfect voor mij. Het plaatsen van de bestelling ging makkelijk en snel. Mijn boek was er binnen vijf dagen en ziet er prachtig uit. Bij de bestelling zat een aardig kaartje van de vorige eigenaar. Bookmatch is een prettige site waar je snel vindt wat je zoekt en het daarna ook snel in huis hebt. En waar bij het kopen van tweedehands boeken zowel koper als verkoper worden beschermd.

Snelle service en boek ziet er prima uit

fijne bemiddeling en vlotte werkwijze

De berichtenservice werkt lekker snel en keurig op tijd geld ontvangen.

Snel en makkelijk

Eenvoudig boeken aan kunnen bieden en veilig kunnen opsturen naar de ontvanger. Het enige nadeel is dat de uitbetaling twee weken duurt.

fijn dat Bookmatch met je meedenkt en zorgt voor een snelle afhandeling.

Ik had nog nooit van Bookmatch gehoord maar ik vind het een ideale manier om voordelig aan goede boeken te komen. Ook is het fijn dat je er niet meteen aan vast zit maar dat je de kans krijgt om een boek terug te sturen als het niet aan je verwachtingen voldoet. Ik vind het ook belangrijk om boeken tweedehands te kopen want het is zonde van het geld om het allemaal maar weg te gooien. En voor degene die het niet meer nodig heeft is het een handige manier om je boeken "veilig" te verkopen

Alles was prima geregeld. Snel duidelijk en effectief.

uitstekend

Alles is duidelijk aangegeven op de site waardoor er geen moeilijkheden ontstaan. Alles is soepel verlopen ! Senna

Exceptional

Heel fijn geregeld met bookmatch

Bookmatch communiceerde bijtijds en stortte geld voor een mismatch vlot terug

De service op een gekocht item is fijn.

Goede communicatie tussen koper-tussenpersoon-verkoper.

Zeer tevreden met de service van Bookmatch. Werkt makkelijk en snel.

Ggg

Gh

Super makkelijk

Ideaal platform om boeken te kopen en te verkopen. Tot nu toe zijn alles bestellingen op tijd binnengekomen. Een aanrader als je niet de nieuwprijs wilt/kunt betalen.

Super simpel, super snel, super service!

Het BookMatch platform is super simpel, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De transactie is super snel, goede terugkoppeling en items zijn rap afgeleverd. De service en aftershave zijn ook super... eigenlijk fenomenaal te noemen. Overall een 9/10

Goef

Alles goed verlopen

Aardig maar niet fantastisch

De kosten zijn in verhouding tot wat er verkocht wordt te hoog waardoor het niet interessant genoeg is om alles te plaatsen. Ook de vindbaarheid van bepaalde boeken laat nog te wensen over.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort