Goef

Alles goed verlopen

Aardig maar niet fantastisch

De kosten zijn in verhouding tot wat er verkocht wordt te hoog waardoor het niet interessant genoeg is om alles te plaatsen. Ook de vindbaarheid van bepaalde boeken laat nog te wensen over.

Exactly what I was looking for at a much more affordable price

Very happy with the service bookmatch has provided me with, and with the seller! I managed to find a copy of The Psychobiotic Revolution at a much lower price than books sold on amazon/libraries and it is in pristine conditions!!

Positief

Ben heel tevreden

Snel gevonden wat ik zocht

Prima ervaring?”, ga ik vaker doen!

Snelle en goede koppeling verkoper - koper.

Het werkt snel en goed. De communicatie is voortreffelijk.

Geweldige (tussen) SERVICE

Bestellen via Bookmatch is een fluitje van 1 cent. Daar bestellen, via email contact met de verkoper, ik koop, ik betaal aan Bookmatch, Berichtje dat ik het heb ontvangen NAAR Bookmatch, zij betalen de verkoper uit Alle partijen tevreden. Goede SERVICE.

Boek is heel goed staat

Blij met het proces en het boek. Bedankt

Snel ontvangen, goede communicatie.

Boek makkelijk te bestellen, duidelijke website.

Makkelijk en snel geregeld

Makkelijk om het erop te zetten. Je hoeft het alleen bij een bezorgpunt af te leveren en de rest gebeurd vanzelf.

Prima.

Boek is snel ontvangen en de staat is heel netjes.

Zeer tervreden.

Was de eerste keer. Ben zeer tevreden over het verloop. Boekhandelaar was ook heel vriendelijk. Snel geleverd en in prima staat. Ga het beslist wel vaker doen.

Perfect!

Snelle verzending, goed verpakt en boek is zoals beschreven.

Helemaal goed!

Tot op heden alleen maar goede ervaringen. Goede boeken voor een goede prijs.

Dikke aanrader

Mijn eerste bestelling op deze manier Veilig en snel Eerlijk en betrouwbaar Dus echt een aanrader

Boek in perfecte staat. Het klopt met de opgave op de site. Terugkoppeling betreffende de bestelling prima. Levering en verpakking ook in orde.

Goed en vertrouwd.

Goed geprijsd gaf de doorslag.

In een woord geweldig! Bestel een boek en ervaar het zelf, ik heb volgens mij 6 of 7 boeken besteld altijd goed aangekomen ,ik ben zeer tevreden, wens ik iedereen

hele mooie ervaring

het was binnen enkele dagen geregeld

Een heel snel en goed service

Een goede en snelle levering

Super goede, georganiseerde afhandeling/matching

Had nooit van bookmatching gehoord naar ben aangenaam verrast hoe vlot en snel mijn bestelling gkng. Heldere communicatie ook

Snelle reactie

Bookmatch is transparant en betrouwbaar. De afhandeling van kopen, verkopen, opsturen, ontvangen, uitbetalen aan verkoper is transparant.

snel geleverd

Het boek zag er keurig netjes uit.

Kort, krachtig en vriendelijk

Het boek is zoals beloofd 'als nieuw' en arriveerde de volgende dag, mét een handgeschreven mini-briefje.

Snelle service en goede kwaliteit

Boek was van goede kwaliteit en werd ondanks de feestdagen toch na 1 dag geleverd.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort