De bestelling was er snel en keurig verpakt.

De bestelling was er snel en keurig verpakt.

top

Snel en prima

Betrouwbare leverancier

Vier maal bestelde ik een studieboek, ik kreeg ze snel in huis. Ben heel tevreden.

makkelijk te gebruiken

bookmatch is makkelijk alleen jammer dat ze er zoveel geld tussenweg halen pas aan op 1 bedrag dat is mooier

makkelijk

very smooth experice to have a high quality 2nd hand book

very smooth experice to have a high quality 2nd hand book

smooth experice to have a high quality 2nd hand book

goed studiemateriaal voor een mooie prijs

Soms leveren mensen snel (binnen 3 werkdagen), soms langzaam (binnen 14 dagen). Dit is wisselend. Boeken worden aangeboden voor een mooie prijs, goed ook dat je kunt onderhandelen

Uiteindelijk prima

Iets ging verkeerd op de lijn, wat weet ik niet. Alles met verkoper Okay. Toen werd afgebroken. Met verkoper de procedure inclusief het bieden letterlijk herhaald. Was koddig maar werkte tiptop

UitsteKend

Alles super geregeld en snel

Top en alles was duidelijk.

Je plaats de boek(en) en daarna heb je er geen omkijken naar, als iemand je boek(en) wilt kopen, dan regelt Bookmatch de rest jij hoeft alleen het boek te verzenden.

Was een goede ervaring met slecht communicatie

Alles was zeer snel geregeld maar de communicatie leggen met de verkoper was lastig.

Helemaal top

Makkelijk een boek kopen Je prima op de hoogte gehouden

Is goed geregeld

Snelle communicatie en levering erg persoonlijk

Betrouwbaar

Bookmatch heeft steeds heel goed de vinger aan de pols gehouden en heeft mij daardoor vertrouwen in de deal gegeven. Alles is keurig afgehandeld en het boek voldeed eveneens prima aan de beschrijving.

Snel en goed

Snelle afhandeling

Totaal : heel goed en transparant afgehandeld!

Dit boek besteld voor een inwoner van België.

Helaas kon zijn geen bestelling en betaling doen vanuit Belgie.

Weinig verdient

Uit eindelijk hou je er weinig aan over. Maar beter zo dan dat het boek bij oudpapier komt. En afhandeling duurt best lang

Erg goed. Snelle en goede service en afhandeling

Had na 2 dagen de bestelling in huis. Bestelling was van erg goede kwaliteit en goed verpakt. Heb de volgende bestelling alweer gedaan.

goede contacten

prettige contacten met bookmatch en goede afwikkeling van betaling

Ik heb niets ontvangen

Ik heb dit twee keer aangegeven dat ik niets ontvangen heb

Het was uitstekend. Ze stuurde mij een bericht altijd ober mijn aankoop.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort