Cheap book in perfect condition but terrible delivery

I was looking for this student book for a couple of months and when I saw the good price and the perfect condition I ordered it. However, the delivery with Post.nl was terrible because they announced to me 3 times that they will deliver the book and they only come the third ..

Handige manier om schoolboeken te (ver)kopen

Ik heb meerdere boeken verkocht die anders bij het oud papier zouden belanden.

Makkelijk en snel

Met Bookmatch verkoop je snel en gemakkelijk je boeken

De werkwijze van Bookmatch is eenvoudig en gemakkelijk. Op deze manier kan ik mijn boekenkast opruimen en krijgen mijn boeken een tweede leven. De koper krijgt prima boeken voor een schappelijke prijs.

Top tevreden

Kwaliteit is uitstekend goede prijs Snelle levering en netjes afgehandeld

Is prima geregeld

Alles goed verlopen is.

ideaal systeem om boeken te kopen/verkopen

super systeem, werkt goed. je hebt ook de garantie dat je het geld binnenkrijgt. en je kunt het helemaal volgen, top!

Ideale app om je boeken te verkopen

Snel en vertrouwde manier om je boeken te verkopen, wordt altijd goed afgehandeld.

snel en probleemloos

snel en probleemloos

Correct afgehandeld.

Correct afgehandeld.

Slecht

Je betaald veel 'bemiddelingskosten' en er wordt regelmatig een boek terug gestuurd omdat het volgens de koper niet de juiste is. Terwijl het boek precies zo is zoals op de foto's. Kost meer geld dan dat het oplevert.

Boekcyclus van verkoper naar koper is goed maar kwaliteit ervan niet

M'n boek is vlotjes van verkoper naar mijzelf overgegaan. Echter bleek het boek niet in de staat waarin het zou verkeren volgens de kwalificatie "goed" die Bookmatch eraan gaf. Deze houdt in dat er niet in is geschreven. Er bleek namelijk erg veel in te zijn geschreven. Met de verkoper heb ik wel een mooie compensatie afgesproken waar de verkoper zich ook keurig aan hield.

Verkopen gaat snel, maar betaling ervan duurt te lang.

Je kan heel makkelijk je boeken online zetten om het te verkopen. Dat is superfijn. Wat wel jammer is dat je afhankelijk bent van de koper voor de betaling van je verkochte boek. Als je boek is geleverd moet de klant eerst aangeven dat hij/zij het heeft ontvangen en dan duurt het nog 3 werkdagen tot dat je geld binnen is. Misschien kan hier een verbetering ingebracht worden.

Makkelijk je studie boeken verkopen

Het is makkelijk om zo je studie boeken te verkopen alleen 1 min punt dat je moet wachten op je geld als de koper niet op tijd aangeeft dat je boek is binnen gekomen met de post er zijn maar weinig kopers die meteen na binnenkomst van de bestelling van de boeken meteen een review invullen op de site zodat alles afgerond kan worden soms 2 weken wachten op je geld jammer…

Prima systeem

Werkt erg makkelijk

Heel fijn en snel geleverd’

Goed en snel contact met de verkoper nadat ik het boek gekocht had. Ook de chat functie ervaarde ik als prettig. Zeker aanrader, boeken waren er sneller dan ik gewend ben van Bol.com en Studystore.

Goede omschrijving. Snel opgestuurd. Prima!

Goed systeem. Goede service en snelle reacties

Als verkoper wordt je keurig op de hoogte gebracht van de levering naar de klant.

Goed geregeld en super snel een match

Snelle en duidelijke communicatie

Boek zag er nieuwe uit

Snel en goed ontvangen

Eerste ervaring

Hoewel dit mijn eerste studieboek is die ik via bookmatch heb verkocht, ben ik tevreden. Communicatie verloopt prima en service is helder.

prima boek, snelle service.

prima boek, snelle service

goed en snel

Het is heel fijn dat de boeken binnen een week binnen zijn. Verder zijn de website en de e-mails erg duidelijk.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort