Topservice

Ik kende dit niet, maar ben zeer verrast. Boek voor een leuke prijs, kan ik veel inspiratie uit opdoen en een snelle verzending. Voor herhaling vatbaar!

Goed dienen

Goed en snel verzinding

goede service

snel, en correct en behulpzaam. Fijn via ap bericht dat er een boek is verkocht en dat je deze dus moet verzenden.

Fijn platform, klantvriendelijk, duurzaam en snelle service!

Fijn platform, klantvriendelijk, duurzaam en snelle service!

Toppie

Correct, snel en informatief

Goed, snel en duidelijk geregeld

Snel en correct

Fijn dat er eerst een mail komt of de bestelling is aangekomen en naar wens is voordat de verkoper betaald wordt

Boeken zijn goedkoop

Ze worden netjes bezorgd

Alles is soepel en zonder gedoe verlopen!

Verschillende stappen binnen de match liepen goed in elkaar over, duidelijke communicatie en boek is naar verwachting geleverd! :)

De verkoop is prima verlopen, evenals de uitbetaling

Ik kon de verkoop via bookmatch volgen en werd daarnaast via de mail goed op de hoogte gehouden van de situatie.

Snelle afhandeling

Positieve ervaring.

Duidelijke instructies.

In goede orde ontvangen en duidelijke instructies.

Snelle levering met mogelijkheden om te kunnen anticiperen als er iets niet goed dreigt te gaan.

Zie boven. een tevreden gebruiker/ deelnemer aan Bookmatch.

Prima dienstverlening.

Volgens de afgesproken periode is het biek verzonden. Dat is prima

Super systeem, maar erg duur.

Super communicatie mey PostNL. Met één klik een verzendbewijs bestellen. Boeken zeer snel online te zetten door scannen barcode. Ik snap dat Bookmatch een tarief inhoudt, maar ik vind het belachelijk dat bij dure boeken extra veel wordt ingehouden. Vast tarief hiervoor zou beter zijn, i.p.v. percentueel.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden!

Bookmatch maakt het zowel de koper als de verkoper zeer makkelijk. Een perfecte manier om je studieboeken een tweede leven te kunnen geven.

Zeer correcte afhandeling, professionele benadering van de klant.

Het bestellen betalen ging gemakkelijk, ook was mijn bestelling binnen twee dagen gearriveerd. Hulde voor Bookmatch en voor de verkoper.

Klopt precies

Snel en accuraat. Betrouwbaar

Erg goed!

Het boek was erg snel binnen en een goede service

Snelle en prima service.

Zielhorsterweg 85 A