Erg goed!

Het boek was erg snel binnen en een goede service

Snelle en prima service.

Erg makkelijk een boek kopen of verkopen via bookmatch

T was prima

Prima platform voor boeken verkoop

Ik ben tevreden over de service en snelheid van Bookmatch. Het is een prima platform om boeken te kunnen verkopen.

top

kreeg mijn boek binnen 15 uur binnen zonder speciale levering. echt heel blij mee.

Goede staat boek snel geleverd

Snel verzonden

Het boek was snel verzonden en leuk ingepakt . Dankjewel

Verrassend prettig

Leuke marktplaats voor boeken, service snel en sympathiek. Fijn dat ze zo netjes bemiddelen.

Bookmatch mag bovenmatig trots zijn, haar klanten zijn helaas ondermaats!

Je hebt bijvoorbeeld een lesboek die je na enige tijd niet meer gebruikt. Dan stelt Bookmatch jou in de gelegenheid deze voor ± 50% te verkopen, mits deze in goede staat verkeerd. Een uitstekend initiatief. Helaas zijn er een aantal mispunten die misbruik maken van dit platform. Zo zocht ik een lesboek waar een suppliment/bijlage is bijgevoegd, hierop reageert een docente. Je raadt het al: ze stuurt mij de bijlage van het boek. Het leerboek zelf had ze niet meer. Na heen en terug sturen en een nieuwe poging, krijg ik nu de volledige set voor 62% van de nieuwprijs. Bij ontvangst blijkt het boek een tijdje in het water te hebben gelegen en is nog voor 30% vochtig. Om nog maar te zwijgen over de ellendige wijze hoe de boeken worden verzonden. De mentaliteit van de boekverkopers die aangesloten zijn bij Bookmatch is beneden alle peil.

Inmiddels van 2 verschillende partijen bieken gekocht. Gaat uitstekend.

Fantastisch!

Snel en betrouwbaar.

Werkt goed

Ik ben snel in contact gekomen met een verkoper en kon alles vrij simpel regelen en afronden. Spreekt voor zich

Goede keuze en snelle levering

Zie boven Wel veel mailings per bestelling

erg slecht

ik zit al heel lang te wachten op een boek. nog steeds niet ontvangen. ze zeggen dat het verstuurd is met een track en trace code maar nog steeds niets gehad. boekmatch betaald de verkoper al uit terwijl ze mij beloofd hebben om terug te mailen als ze contact hadden gehad met de post nl. tot op heden nog geen reactie

Alles verliep goed; bestelling, snelle bezorging, betaling en contact

perfect

Goede contact gebeuren en communicatie

Voor het eerst hier een boek besteld. Bookmatch zorgt als tussenpost voor b.v. het mailverkeer en event. aansporingen aan de verkoper om het boek te versturen. De betaling aan de verkoper wordt gedaan wanneer het boek is ontvangen. Ook is contact (via de site van Bookmatch) mogelijk. Goed geregeld allemaal!!

Pefecte bemiddelaar

Al diverse boeken verkocht via Bookmatch

Makkelijk en netjes

Boek besteld, verkoper was erg netjes, net boek, snel bezorgd.

Heel handig en vlot

Eerste keer een tweedehands studieboek besteld en t was een goede ervaring. Communicatie met verkoper verliep soepel en de stand van zaken wordt goed bijgehouden. Ik ben als koper zijnde zeer tevreden maar had niet door hoe het zat met de verzendkosten vanuit de verkoper gezien. Misschien had ik dus iets meer moeten betalen dan het gevraagde bedrag ? Geen idee eigenlijk.

Prima service!

Ook over deze ervaring met Bookmatch ben ik heel tevreden. Er wordt snel gereageerd en gedurende de hele procedure tussen bestelling en ontvangen werd ik goed op de hoogte gehouden. Er is ook gelegenheid om feedback te geven over de service van Bookmatch zelf maar ook van de verkoper. Binnen 2 dagen had ik het bestelde boek in huis en het was in prima staat.

prima organisatie

Door bookmatch is het mogelijk om studieboeken tegen een redelijke prijs te kopen

Goede ervaring

Het boek dat ik nodig had besteld en had het snel in huis. De kwaliteit kwam overeen met wat er aangeboden was op de website. Tevreden dus!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort