Eerste keer besteld, Goeie ervaring nog steeds.

Duidelijke communicatie en goede afhandeling

Voor een goede prijs een knap boek gekocht, welke er binnen 3 dagen was.

Positieve ervaring gehad, alleen de levering van het boek had een beetje sneller gekund, verder helemaal top geregeld.

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Het product was goed, goede communicatie over de orderstatus en levering was snel.

Positief

Mijn ervaring is positief want het boek kwam binnen drie dagen

Zeer snel geholpen..

Ben zeer tevreden met de service..

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie Snelle afwikkeling

Goede communicatie, makkelijke afhandeling, veel leesplezier

Ik had 9 boeken uit een serie besteld. Nu 7 dagen verder zijn 8 boeken in goede staat ontvangen waarvan de eerste al na 3 dagen werd bezorgd. Communicatie gedurende het proces is prima. je wordt op de hoogte gehouden wanneer het boek wordt verstuurd, wanneer ze denken het af te leveren en wanneer het afgeleverd is. De moeite die er van jou gevraagd wordt is de daadwerkelijke ontvangstbevestiging opdat de leverende partij betaald kan worden. Ergo prima service en ik heb weer veel leesplezier om naar uit te kijken.

Duidelijke en snelle communicatie

Deze maand voor het eerst via bookmatch verkocht en gekocht. De info vanuit bookmatch is snel en behulpzaam. Minder goede ervaringen met aankoop maar daar kan Bookmatch zelf niets aan doen. Snelle uitbetaling alleen terugstorting wegens annulering duurt iets langer.

Zoals beloofd!

Zoals beloofd!

Snel en betrouwbare verkoop

Bookmatch is ideaal voor het verkopen van je oude studieboeken en het kopen van studieboeken voor het komende studiejaar. Het gaat precies zoals op de site wordt weergegeven .

Gemakkelijk, veilig én snel!

Een perfecte manier om een boek te zoeken, te vinden en te kopen.

Ik ben zeer te vreden met bookmatch. Steeds als ik een boek zoek kan ik hem hier vinden voor een goede prijs en tot nu toe altijd een in goede staat boek. En het wordt snel gestuurd.

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen en boeken vlug in huis

Heb helemaal niks ontvangen.

Heb niks ontvangen en de verkoper wordt wel uitbetaald opeens.

Makkelijke site om de boeken op te zetten. En vlotte prettige afhandeling.

Prima, en gemakkelijke manier om tweede handschoenen boeken te verkopen.

perfect

perfect

perfect!

Net boek, snel afgehandeld en geleverd.

Goed en snel verlopen

Super handig en snel

Betrouwbaar en super handig. Goede deals waarbij je echt wordt ontzorgd.

bemiddelingskosten zijn verhoogd bij verkoop

Mijn bemiddelingskosten waren 4,00. Bij verkoop zijn de bemiddelingskosten ineens naar 8,00 gegaan. Dit is bedrog.....

Mijn boeken snel en makkelijk gevonden tegen een acceptabele prijs

Ik zocht tweedehands exemplaren van mijn boekenlijst voor mijn studie. Een aantal boeken heb ik hier snel, makkelijk gevonden tegen een acceptabele prijs.

Supergoede ervaring!

Mijn ervaring met boeken kopen is goed! Vaak snelle verzending en het tweedehandse boek is daadwerkelijk ook als nieuw. Ook goede ervaring met boeken verkopen. Het enige nadeel is dat als een koper een slecht review plaatst je dan soms niet weet waarom. Meermaals haar een bericht gestuurd, maar niets op terug gehad. Staat vervolgens niet netjes op mijn profiel. Vind dat erg zonde.

Amper moeite hoeven doen

Gebouwt om beginnende studenten op weg te helpen! Erg leuk om te doen als je al ouderejaars studenten bent

Super systeem

Snelle reaktie en goeie manier van hergebruiken!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort