Supergoede ervaring!

Mijn ervaring met boeken kopen is goed! Vaak snelle verzending en het tweedehandse boek is daadwerkelijk ook als nieuw. Ook goede ervaring met boeken verkopen. Het enige nadeel is dat als een koper een slecht review plaatst je dan soms niet weet waarom. Meermaals haar een bericht gestuurd, maar niets op terug gehad. Staat vervolgens niet netjes op mijn profiel. Vind dat erg zonde.

Amper moeite hoeven doen

Gebouwt om beginnende studenten op weg te helpen! Erg leuk om te doen als je al ouderejaars studenten bent

Super systeem

Snelle reaktie en goeie manier van hergebruiken!

Prima site, betrouwbaar!

Prima site om je boeken te (ver)kopen.

In perfecte staat

Super afhandeling én een boek in perfecte staat! Fijn dat je op een betrouwbare manier boeken kunt kopen!

snelle afhandeling, top boek

snelle afhandeling top boek

Zeer slecht

Voor het betalen aan bemiddelingskosten had ik meer verwacht. Uitbetaling duurt verschrikkelijk lang wanneer de ontvangst niet wordt bevestigd terwijl Bookmatch via track and tracé kan zien dat een boek is bezorgd.

Snel en makkelijk

Snel gevonden wat ik zocht en snelle afhandeling. Boek kwam overeen met omschrijving.

TOP

SCHEELT EUROS IN DEZE TOCH AL DURE TIJDEN.

Uitstekend!

Een hele fijne website. Ik kende het nog niet, maar bij mijn eerste bestelling heb ik een hele fijne en prettig ervaring overgehouden aan de website! Mocht je nog twijfelen, dan kan ik alleen maar zeggen DOEN!

Het gekochte boek werd snel bezorgd en de contact met de verkooper was ook leuk!

Prima geregeld snelle levering , netjes gedaan

Ik ben heel tevreden met Bookmatch!

Goede ervaring

Zoek en gij zult vinden

Boek ziet er super uit!

Gemakkelijk

De eerste keer, ging gemakkelijk. Vlg keer weer blijf ik ook Bookmatch gebruiken. Er worden wel veel herinneringen gestuurd voor de review...

It is easy but I have one negative point

The person aho bought the book didn't notify the platform that he received it until I sent him a message which delayed receiving the money and shows irresponsibility from his side.

Zeer goede ervaring met de verkoop van mijn boeken. Op tijd een seintje en goede begeleiding.

Goede levering

Ik heb mijn boek ontvangen zonder enige complicaties. Super fijn!

Prima voor elkaar

Snel verzonden. Boek zag er netjes uit

Betrouwbaar, snel met antwoorden en top 2de hands studieboeken site

Verkoop en de afhandeling ervan is uitstekend

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort