De werkwijze van Bookmatch is nog wat nieuw voor me maar ik moet zeggen dat het me wel bevalt.

Fijne manier om je boeken te verkopen!

Op een fijne manier kun je hier je boeken verkopen. De procedure is duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Snel, betrouwbaar en handig

Boek besteld voor aankomend jaar. Prettige site om aanbod te overzien. Ingedeeld in drukken en oplopend naar prijs. Goed bemiddelings- en chatsysteem. Enige verbeterpunt: mogelijkheid om voor de deal te chatten met verkoper. Los daarvan perfect voor de skere student

Zonder problemen bezorgd en afgehandeld

Goed geregeld

Easy

Easy om zaken te doen.

Snelle levering met top product!

Boek zag er goed uit en werd snel geleverd voor een top prijs.

Super! Mijn boeken goed verkocht.

Makkelijke, werkbare app. Ik heb drie boeken snel verkocht. Hele goede communicatie. Wel jammer dat de link naar post.nl verzendlabel het bij mijn telefoon niet goed deed. Verder helemaal top!

Mijn volgende boek zoek ik weer via Bookmatch

Boek gevonden op deze site, bod gedaan wat direct werd geaccepteerd, paar dagen later al in huis. Alle tussenliggende stappen zijn helder en duidelijk. Aanrader voor iedereen die een 2e hands boek zoekt!

Tot zover alles goed verlopen

Op een makkelijke en snelle manier van mijn boeken af kunnen komen zonder dat deze verstoffen in de kast.

Betrouwbaar snel

Ik heb een goede aankoop kunnen doen na een dag was het boek er al keurig verpakt en in nieuwstaat .....

Was een goede ervaring.

Was een goede ervaring.

goede service

goede service

Snel en kwaliteit

Goede informatie en kwaliteit, ook snelle bezorging.

Snel en goed

Heel goed geregeld

Snelle afhandeling en duidelijke berichten

Ik heb met behoorlijk wat korting de schoolboeken kunnen kopen. Je moet zelf alert zijn maar dan krijg je ook goede reacties en medewerking. Heel fijn!

Duidelijke afspraken

De transactie was goed geregeld en is geheel volgens plan gegaan.

Geweldig en snelle levering!

Geweldig en snelle levering!

Het is een ideale manier om van tweedehands boeken af te komen. Je maakt er iemand blij mee, de boeken worden niet vernietigd en je houdt er nog iets aan over.

Supper, snel en top

Prachtsysteem!

Heerlijke manier om je boeken te verkopen. Boeken te koop zetten is supersimpel en berichten versturen ook. Wat een verademing na marktplaats met de eeuwige mailtjes, niet op komen dagen en gedoe.

Prima verlopen.

Mijn eerste keer dat wij studieboeken hebben aangeschaft via Bookmatch en dan ook nog bij verschillende aanbieders. Prima verlopen en zal er zeker nogmaals gebruik van maken als de situatie zich weer voordoet.

Super efficient

Everything worked pretty quick and effortlessly, I only worked with them once but so far so good!

Fijne site!

Ik had boeken te koop gezet, dan is het nog afwachten of er iemand is die deze nodig heeft. Uiteindelijk heb ik een boek verkocht en de communicatie ging heel vlot en alles was duidelijk! Een aanrader als je je schoolboeken wilt verkopen :)

Heel slecht echt heel slecht

Je moet super lang wachten totdat je een keer het geld overgemaakt krijgt. Wanneer alles is afgerond moet je nog 3 extra dagen wachten tot het wordt overgemaakt. Uiteindelijk hou je zelf super weinig geld over wat heel erg raar is plus je moet super veel moeite doen wanneer je een boek erop wilt zetten. Het is echt een hele rare site die ik zeker niet zal aanranden, makkelijker is gewoon via marktplaats.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort