Eenvoudig tweedehands boeken kopen

De contacten met Bookmatch waren duidelijk en eenvoudig. Het bestelde boek was er snel en in prima staat.

Helder, simpel en snel!

Heldere uitleg en goede vindbaarheid. Simpele uitleg en snelle service.

Betrouwbaar, goed communicerend en informatief

Uitstekende dienstverlening.

Studieboeken tweedehands kopen, snelle zending goede service

Fast dispatch, book in good condition, thanks!

Fast dispatch, book in good condition and packed in protectable package, thanks

Goede bemiddeling! Duidelijke werkwijze

Eerste kennismaking, ben zeer tevreden! Duidelijke uitleg van werkwijze! Prettig geregeld!

Makkelijk en betrouwbaar

Hele prettige ervaring van zowel bookmatch als alle verkopers waarvan ik heb gekocht

Mijn eerste kennismaking met bookmatch smaakt naar meer!

Super handig, correct en snel!

Goede match gevonden. Snelle levering.

Ook erg duidelijke communicatie.

Is heel goed

Ik vind dat zo Luke want make mij krijg alle boeken met goed prijce en de staat bijna nieuw .

Prima service!

Snelle reactie en snel de boeken binnen.

Prima geregeld

Sterkte en vlotte communicatie om boeken te kopen en te verkopen

Super fijn!

Het verliep top!

Snel en goed

Snelle goede verkoop. Communicatie met webshop is goed.

snel en goed

snel en goed

Goed, snel en

Snel en duidelijke acties Geld blijft staan tot je het boek hebt ontvangen. Meerdere boeken besteld, helaas een die toch niet gekocht kon worden. Wel direct beticht hierover. Voor de eerste keer via Bookwatch besteld , tot nu toe goede ervaring.

Wat een makkelijke en voordelige manier om studie boeken aangeschaften

Mijn match was in twee tellen gemaakt. Mijn boek kwam een paar dagen later aan. Ik ben zeer tevreden.

Aanrader

Snelle levering en het boek was nog in prima staat. Blij dat ik het niet nieuw gekocht heb maar via hier. Bespaard een hoop geld en het boek is nog zo goed als nieuw !

Prima ervaring, snel en correct afgewerkte aankoop

Ik vond een boek in goede staat voor een zeer redelijke prijs met een correcte procedure voor mijn hobby: het brein.

Pakket goed en op tijd ontvangen

Pakket goed en op tijd ontvangen.

Prima geregeld!

De aanpak werkt uitstekend. Duidelijke website.

Betrouwbaar

Goed geregeld allemaal, zowel de voor- als nazorg!

werkt prima

werkt prima

Snel en veilig

Snelle verzending. Veilige betaling.

Zo fijn om je goede boeken een 2e leven te geven!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort