Heel overzichtelijk

Elk boek dat je zoekt hebben ze!

Zeer tevreden!

Het boek is in goede staat, en heel snel binnen gekomen. Heel erg bedankt!!

snel en simpel

snel en simpel

Bookmatch is precies wat ik nodig had!

Prima website met een erg prettige klantenservice. Ik was super snel geholpen aan het boek dat ik zocht. Ook mijn complimenten voor de wederverkoper!

Prima geregeld

er wordt duidelijk en goed gecommuniceerd, snel gehandeld ook.

Ik heb mijn boek perfect ontvangen. Dank je wel.

Ik heb mijn boek perfect ontvangen. Dank je wel.

Niet goed

Het boek examenbundel Engels is nog steeds niet geleverd. Onduidelijk wanneer het komt. Het boek zou al verstuurd zijn maar wij hebben nu al 3 x aangegeven niets te hebben ontvangen. Dit duurt nu al maanden.

Gemakkelijk en professioneel

Snelle reactie van Bookmatch, heldere communicatie.

Ik heb mijn pakketje nooit ontvangen!

Waardeloos! Ik heb Bookmatch een bericht gestuurd dat ze de verkoper jog niet moesten uitbetalen omdat ik nog niets binnen heb gekregen, sturen ze me door naar post. Post nl start een onderzoek daar moet ik nog wat van horen… eerste keer en de laatste keer voor mij.

Een veilige manier om tweedehands studieboeken te kopen, zonder gedoe!

Vlotte afhandeling

Boek is snel op de bus gegaan, en 2 dagen later hadden we hem al.

Snelle teacties, goede boeken, prettig contact. Veilig

Goed geregeld

Alles verloopt naar wens

Kan het iedereen aanbevelen

Kan het iedereen aanbevelen

Prima site om 2e hands studieboeken te kopen

Een veilige en betrouwbare site om tweedehands studieboeken aan te schaffen. Bij de bestelling betaal je de boeken aan Bookmatch. Als je niet tevreden bent of het boek wordt niet snel genoeg geleverd dan krijg je het geld vlot teruggestort op je rekening en wordt de koop ontbonden. Alle boeken die ik tot nu toe via deze site heb besteld zijn in prima staat en de prijs/kwaliteit verhouding is ook prima! Ook vorig jaar al naar volle tevredenheid studieboeken via Bookmatch besteld.

Alles goed ontvangen en snel

Boek ziet er goed uit, snel geleverd.

Het boek is in orde. Het was een paar dagen nadat ik het besteld had bij mij thuis

Goed geregeld!

Ik vind het fijn om via bookmatch een 2e hands boek te kopen. Het is duidelijk en overzichtelijk geregeld.

Een fijn platform om studieboeken te kopen en verkopen.

Een aanrader als je tweedehands studieboeken wil kopen of verkopen. Zeer gebruiksvriendelijke website met goede uitleg over de te nemen stappen.

Uitstekend!

Prima, uitstekende communicatie!

Correcte snelle afhandeling

1e aankoop ging mis waardoor ik snel mijn geld terug kreeg. 2e aankoop direct daarna was binnen 3 dagen helemaal rond. Alles netjes afgehandeld door bookmatch

Bookmatch is klantvriendelijk

Mijn ervaring met Bookmatch is heel goed te noemen. Ik geef ze nog geen 10, omdat ik vind dat bij de verkoop van een boek een inhoudsopgave behoort te zitten. Maar in die tekortkoming staan ze zeker niet alleen.

Geweldige site en betrouwbaar!

Ik heb al heel veel boeken gekocht via bookmatch en altijd keurig geleverd , geld betaald of geretourneerd ....Ik ben er blij mee!

Handig

Praktische en overzichtelijke website. Versturen en verzenden ging ook goed!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort