Volgens afspraak

De gehele verwerking van het bestelproces is duidelijk en goed georganiseerd

Prima afhandeling van mijn bestelling

Boek besteld, direct reactie met duidelijke info. Boek is snel en netjes verzonden. Ik ben tevreden en zal zeker nog eens een boek bestellen op deze manier.

Goed, makkelijk en snel.

Erg gemakkelijk om mee te werken. Fijn ook dat bookmatch bovenop de verkoop zit door reminders te sturen naar de verkoper. Zo voel ik dat ze meedenken/-helpen bij het tot stand komen van een goed eindresultaat. Zeer tevreden!

Ik ben erg tevreden met de snelle levering en het boek is zo goed als nieuw. Ben dankbaar

Leuk idee

Leuk idee, maar de uitvoering is behoorlijk ouderwets en lang niet altijd praktisch.

Super tevreden

Prettige samenwerking

Zeer snel een mooi boek mogen ontvangen

Duidelijke en betrouwbaar

Duidelijke communicatie, en doet wat het belooft.

Boek netjes geleverd

Boek netjes en op tijd geleverd, en houden je op de hoogte.

Snel en zonder gedoe

Prettig dat er op een veilig en snelle manier ik mij studieboek(en) hebt verkocht. Zonder gedoe en je weet zeker dat je je geld krijgt.

Snel en makkelijk

Het boek had ik maandag besteld, en kwam gelijk dinsdag al binnen. Goede ervaring! Het boek was in een bijna perfecte staat. Heeft me heel erg geholpen!

Goede match slechte logistieke afhandeling

Doordat BookMatch gebruik maakt van adressen op social media, zijn deze niet altijd kloppend. Hier zit geen controleslag op, waardoor dit voor de koper niet opvalt. Ondanks het contact met de verkoper was de correctie van het adres niet gelukt. Het bleek namelijk in de QR code te zitten. Bij PostNL kon men het ook niet corrigeren, omdat het volgens hen al in de sortering zat. Deze info bleek onjuist. Pas 3 dagen later dan gepland werd het pakketje afgeleverd op het verkeerde adres. Daar moest ik het ophalen.

Groot gemak, goede resultaten

Simpeler kan het niet, studieboeken verkopen! Het hele proces is zeer logisch, efficiënt. Je weet snel of het de moeite waard is een boek te koop te zetten, krijgt goede aanwijzingen voor verkoopprijzen. En ja, de afhandeling is geweldig goed georganiseerd. Tja, waarom geen 10? Die hap voor bemiddelingskosten. Maar eerlijk is eerlijk: daar krijg je heel wat voor!

Betrouwbaar en snel

Goed geregeld en goede communicatie

Uitstekende service

De verkoop werd correct afgehandeld. Je weet als klant meteen waar je aan toe bent. Geen levering, geen betaling en zo hoort het.

Juiste weergave boek en snelle levering

erg prettig

Fantastisch geholpen

I.e.i. boek besteld, maar geen geluid van verkoper. Na afbreken binnen 3 dagen mn geld terug gekregen, en een andere verkoper op bookmatch geprobeerd. Dit verliep geweldig en nu heb ik mn boek. Bookmatch maakt het allemaal heel makkelijk voor de koper. Dank!

het werkt snel en goed ben te vreden

het werkt snel en goed ben te vreden

Goede service en nette behandeling, product is snel en in goede staat aangekomen.

Moeilijke communicatie

Ik kreeg een bericht dat ik de ontvangst moest bevestigen om de andere persoon uit te betalen maar ik heb het boek nog steeds niet ontvangen en kon nergens bookmatch berichten dat dat niet zo was. Ik kon alleen aanklikken dat ik het wel had ontvangen en zij hebben daarna zonder mijn bericht uitbetaald maar heb het boek nooit ontvangen. Heb geprobeerd contactte zoeken met de verstuurder van het boek maar hier kwam geen reactie. Helaas heb ik het boek dus niet ontvangen. Misschien een button toevoegen van ‘niet ontvangen’? Zodat ik mijn geld terug kan krijgen voor niet te ontvangen boeken? Is allemaal erg onduidelijk.

perfect

prima systeem , goede boeken voor een klein prijsje , Bookmatch bemiddeld tussen aankoop en verkoop. werkt zeer goed

Soepel verlopen, koop geslaagd!

Ik heb BookMatch pas net ontdekt. Dit was het eerste boek dat ik via hen gekocht heb. Werkte super goed.

Makkelijk en verzorgd

Toch nog een paar centen voor je boeken

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort