Vlotte afhandeling

Boek is snel op de bus gegaan, en 2 dagen later hadden we hem al.

Snelle teacties, goede boeken, prettig contact. Veilig

Goed geregeld

Alles verloopt naar wens

Kan het iedereen aanbevelen

Kan het iedereen aanbevelen

Prima site om 2e hands studieboeken te kopen

Een veilige en betrouwbare site om tweedehands studieboeken aan te schaffen. Bij de bestelling betaal je de boeken aan Bookmatch. Als je niet tevreden bent of het boek wordt niet snel genoeg geleverd dan krijg je het geld vlot teruggestort op je rekening en wordt de koop ontbonden. Alle boeken die ik tot nu toe via deze site heb besteld zijn in prima staat en de prijs/kwaliteit verhouding is ook prima! Ook vorig jaar al naar volle tevredenheid studieboeken via Bookmatch besteld.

Alles goed ontvangen en snel

Boek ziet er goed uit, snel geleverd.

Het boek is in orde. Het was een paar dagen nadat ik het besteld had bij mij thuis

Goed geregeld!

Ik vind het fijn om via bookmatch een 2e hands boek te kopen. Het is duidelijk en overzichtelijk geregeld.

Een fijn platform om studieboeken te kopen en verkopen.

Een aanrader als je tweedehands studieboeken wil kopen of verkopen. Zeer gebruiksvriendelijke website met goede uitleg over de te nemen stappen.

Uitstekend!

Prima, uitstekende communicatie!

Correcte snelle afhandeling

1e aankoop ging mis waardoor ik snel mijn geld terug kreeg. 2e aankoop direct daarna was binnen 3 dagen helemaal rond. Alles netjes afgehandeld door bookmatch

Bookmatch is klantvriendelijk

Mijn ervaring met Bookmatch is heel goed te noemen. Ik geef ze nog geen 10, omdat ik vind dat bij de verkoop van een boek een inhoudsopgave behoort te zitten. Maar in die tekortkoming staan ze zeker niet alleen.

Geweldige site en betrouwbaar!

Ik heb al heel veel boeken gekocht via bookmatch en altijd keurig geleverd , geld betaald of geretourneerd ....Ik ben er blij mee!

Handig

Praktische en overzichtelijke website. Versturen en verzenden ging ook goed!

Dikke prima.

Vlotte service

Prima site

Duidelijke afspraken, Zeer snelle afhandeling.

Ik hebeen doos met 20 boeken gekocht van een verkoper via Bookmatch. Bookmatch heeft mij meteen laten weten hoe ik moest betalen, en vroeg mij ook om te na ontvangst van de boeken to laten weten of ik tevreden was met de inhoud en kwaliteit. Ik was ZEER tevreden met de inhoud en kwaliteit van de verzonden boeken. Maar ook zeer tevreden met de zorgvuldige verpakking. Zowel de verkoper als Bookmatch beoordeel ik met een 10!

Het boek ziet er redelijk uit,

Snelle levering van het boek

Betaalbaar Hergebruik uitstekend

Alles gaat goed. Boeken zijn betaalbaar en in zeer goede conditie. Groeten JN

Prima, snelle service en correcte levering.

Doet wat het zegt en beschrijft, no nonsens

Werkt perfect.

Geen toelichting.

Heel goed geregeld

Een studieboek gekocht voor mijn zoon die naar de middelbare school gaat. Prima geregeld allemaal. Heel tevreden, een volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van Bookmatch.

Erg snel

Goed tweedehands boek service

Boek netjes en goed verpakt . Snel geleverd was volgende dag al in huis. Ben er erg blij mee.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort