zeer tevreden

Snelle verzending en boek goed ontvangen. Werd goed op de hoogte gehouden van verzending.

Betrouwbaar

Hele fijne service. Alleen ging het bij Post.nl niet zo snel. Bleef daar hangen en werd pas woensdag geleverd na de deal op donderdag. Maar uiteindelijk erg blij.

Makkelijk en snel

Het is een makkelijke manier om van je overtollige studieboeken af te komen. Er blijft wel vrij veel aan de strijkstok hangen. De verzendservice is super eenvoudig. Alleen als een boek niet wordt aanvaard dan ben je wel de kosten kwijt. Wanneer je daar melding van maakt en verklaart dat het boek door de ontvanger zelf is beschadigd, wordt er wel toegezegd dat je de verzendkosten terug krijgt, maar je krijgt ze NIET. Dus een beschadigd boek, waardoor je het moet “afprijzen” plus tweemaal verzendkosten! Blijft er wel heel weinig over voor een ongebruikt boek!

Gemakkelijk, snel en veilig

Voor een scherpe prijs een vrijwel nieuw boek besteld voor een studie. Waarom zou ik meer betalen als ik dat boek maar een paar keer nodig heb?

Snel en goed georganiseerd

Sneel onderhandeling en boek snel geleverd. Fijn om het zo te kunnen regelen

prettig verkoop en verkoop site.

Goede communicatie en snelle afhandeling echter 1 kanttekening te vergoeding vind ik persoonlijk per boek te veel.

Zeer correcte afhandeling

Goed stap voor stap op de hoogte gehouden van het aanleveringsproces

Heel tevreden.

Snelle reacties en de service in het traject is super.

Prima communicatie!

Ik vind het fijn dat je via de app en de mail op de hoogte wordt gehouden. Ook altijd snelle reactie van de medewerkers. Persoonlijke benadering en goede financiële afwikkeling.

Jullie nemen duidelijk verantwoordelijkheid als iets even lijkt mis te gaan. Ik heb jaren boeken verkocht via Bolcom maar die haakten af als het boek was verdwenen.

Prettig en snel reagerend op vragen.

Goede voorwaarden. Dit was mijn 1ste kennismaking met Bookmatch. Zéér goed bevallen.

Snel en goed geregeld

Alles verliep snel en soepel geen klachten

eenvoudig en betrouwbaar je studieboeken verkopen

Doordat het hele proces geautomatiseerd is, heb je er heel weinig werk van om de boeken te verkopen. En het is ook nog eens heel betrouwbaar. Je hoeft zelf niet te onderhandelen met de koper. Bookmatch regelt alles voor jou. Je hoeft alleen het boek netjes in te pakken en af te leveren bij de inleverpunt van post.nl en dit door te geven aan Bookmatch. Je ontvangt dan super snel van Bookmatch het geld op je rekening. Klantenservice reageerde ook snel en vriendelijk op de vraag die ik per mail had gesteld. Een prettige manier en een professionele website om iemand anders blij te maken met jouw studieboeken. Mijn ervaringen zowel met het kopen als met het verkopen van studieboeken zijn zeer goed. Ik beveel Bookmatch zeker aan.

Duidelijk en snel

Ik had nog nooit gehoord van bookmatch, maar alles is helder en wordt goed uitgelegd. Boek is dezelfde dag nog verzonden en was in uitstekende staat.

Aanrader!

Ik moest een duur boek voor mijn studie aanschaffen. Er waren veel goedkopere versies 2e hands beschikbaar in paperback. Ik had eerst de reviews bekeken want ik kende Bookmatch niet. Maar dit zag er positief uit! Communicatie is makkelijk en het is goed beschermd. Pas als je het item hebt ontvangen in de beschreven staat, kun je akkoord gaan en wordt de verkoper pas uitbetaald! Een absolute aanrader dus!

Goed geregeld

Dit was de eerste keer,maar ga hier vaker gebruik van maken, gewoon goed geregeld voor een leuke prijs.

Via Bookmatch op een prettige manier een gewenst boek kunnen kopen & gekregen

Een gewenst boek gevonden via de verkoop van Bookmatch, de verkoper was nog met vakantie waardoor het boek even op zich liet wachten. Bookmatch hield de transactie in de gaten en heeft prettige bemiddeld. Inmiddels in het bezit van het gekochte boek. Een prettige ervaring met Bookmatch!

Duidelijke communicatie goed bevallen

geweldig

ze regelen eigenlijk alles, keurig netjes verzorgd met mails en hoe de match verloopt. Heel tevreden.

Betaalbaar en betrouwbaar

Boeken aangeboden voor goede prijzen, nooit problemen gehad met de ontvangst.

geld inleveren

Door een boek onder de 8 euro te verkopen. Nooit aan beginnen. Bookmatch eist een deel op. Verzending is 7,25 euro. Dus conclusie, veel werk voor jezelf en je moet bijleggen. Heel fout systeem bij Bookmatch

Prima verkoop

Prima verkoop. Wordt goed door de site (en verkoper) op hoogte gehouden. Enige puntje is... er is ook een app van bookmatch, alleen zie je daar je profiel niet in Erg jammer. Want dan hoef je niet naar de mobiele site.

Prima site voor het overnemen van leerboeken

In één oogopslag te zien welke boeken beschikbaar zijn. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Ik heb hier nu 2 x een boek besteld en ben echt meer dan tevreden, echt top!

Dit gaat veelste langzaam

Ik had een boek verkocht Maar het proces duurt heel lang

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort