good experience

good material, organic and fair trade

Zeer klantgericht

Lossen problemen op en zijn snel

Zeer klantvriendelijk.

Snelle reactie op vragen. Probleem met een shirt werd heel netjes opgelost.

Mooie kwaliteit borduring!

Fijne en duidelijke communicatie met het bedrijf en mooie kwaliteit van de geborduurde kleding. Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Grote keus en goede prijs

Veel keuze en een goede prijs. Communicatie is ook erg goed verlopen.

Ruim tevreden

Ik had met spoed spullen nodig ivm een ander bedrijf dat niet had geleverd. Ik heb telefonisch met de medewerker kunnen doornemen of het op voorraad was en het werd op tijd geleverd. Erg blij mee

Snelle levering, goede prijs

Ik heb een hoodie besteld en wilde deze graag voor een bepaalde datum ontvangen. Heb hierover gebeld met teamspullen. heel fijn overigens dat teamspullen, in tegenstelling tot veel websites, gewoon een telefoonnummer vermeld op de site en je ook gewoon iemand aan de telefoon krijgt. Deze vriendelijke mevrouw gaf aan dat het artikel op voorraad was en dus op tijd bij mij zou zijn. Enige wat nog handiger zou zijn (vandaar een halve ster minder, er moet tenslotte altijd ruimte voor verbetering zijn :-) is als je zelf op de site zou kunnen zien of een artikel op voorraad is.

Goede kwaliteit

Duidelijke site,goede kwaliteit

Heldere site, goede prijzen en snelle levering!

Voor eerste leer besteld maar erg tevreden. Mooi uitgebreid assortiment, slim ingedeelde website en concurrerende prijzen en alles gevonden wat ik nodig heb. Zeker een aanrader en ik kom terug voor volgende bestellingen. Levering was ook snel trouwens. Ga zo door! Gert-Jan

Top bedrijf waar mensen met je meedenken en afspraken nakomen.

Voor stichting de Vreugdefabriek hebben wij mooie Baseball jacks besteld met opdruk van ons logo. Vanaf het eerste contact had ik een klik met de mensen van TeamSpullen. Zij denken mee, bellen netjes terug en hebben alle tijd voor je. En dan de levering... super snel en een prachtig product. Wij zijn zeer tevreden, dank u wel.

Top jack

Leuk mooi jack besteld. Goede kwaliteit, snelle levering.

Prima kwaliteit en netjes en snel geleverd! Ook de nalevering kwam redelijk snel binnen. Tevreden!

Super service!

Super vriendelijk, snel, perfecte kwaliteit.

Uitstekend product en (snelle) levering

Ik was online op zoek naar een t-shirt met lange mouwen voor mijn zoon. Dat heb ik gevonden. Top product (MENS LONG SLEEVE T-SHIRT ORGANISCH KATOEN) Super goed kwaliteit,mooie pasvorm, lage prijs!

Voor wat niet snel leverbaar was kreeg ik de keus: wachten of geld terug Geld snel retour ontvangen.

Denken met je mee, geven goed advies

Snelle service,, alles ziet er netjes uit. Proefsamples zijn ook geen probleem

Gisteren besteld, vandaag ontvangen

Zeer vlotjes allemaal!

Top producten en pro actieve service. Ik kon zo te kleine truien ruilen echt top geregeld.

Heerlijke hoodies met een mooie scherpe opdruk

We hadden wat haast met de bestelde producten, maar deze waren zelfs nog eerder geleverd dan de deadline. Bij 1 hoodie bleek na het wassen één letter afgevallen te zijn. Maar wat is dit super snel en netjes opgelost. Ik kreeg een link om de hoodie gratis terug te sturen en de volgende dag werd de hoodie al weer teruggestuurd met de nieuwe opdruk. Echt top service.

Dat wat ik zocht en heb besteld was het ook

Hele goede service

Had 13 paar kousen besteld en betaald. Wilde nog 1 paar extra bestellen. Heb gebeld en het was geen moeite om die erbij te bestellen,zonder verzendkosten. Top

Product voldoet!

Prima map met een mooi magneetbord waar je ook op kunt schrijven. Handig met magneetjes, voor een team opstelling. Noteblok aan de andere kant is ook fijn.

Snel en duidelijk

Moest snel wat items hebben. Na een belletje was dit zeker mogelijk en had mijn bestelling dan ook rap binnen. Goede en vriendelijke afhandeling

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn