Goed materiaal

Moesten even langer wachten op de levering dan was vermeld. Product is goed. Netjes afgeleverd.

Voldoet tot nu toe aan verwachting maar nog niet gewassen

Voldoet tot nu toe aan verwachting. Nog niet gewassen , dus even afwachten.

Het zijn hele mooie truien en goede service ze reageren snel

Degelijk

De bezorging is ondanks alle feestdagen vrij soepel verlopen! Erg fijn! Coachbord besteld voor de hockey, de rand om het bord is meer aanwezig dan op de afbeelding evenals de magneetjes die anders zijn dan op de afbeelding te zien is. Opdruk van het veld wijkt ook iets af. Deze dingen zijn niet storend maar meer als tip! Prima ervaring!

Nieuwe t-shirts besteld. Maat klopte. Zijn gewassen en zijn als nieuw. Geen kreukels of schuin lopende naden. Perfect. En .... hele snelle levering.

wel oke, maten zijn verschillend afhankelijk van de kleur!

IK heb 3 t shirts maat S. !past goed de andere net niet

Heel blij met onze nieuwe hoodies, t-shirts en mutsen met logo! Bedankt :)

Verkeerde maat bestekd. Probleemlos opgelost. Snel een reactie op vragen. In 1 woord; uitstekend.

Prima service en snelle levering

Maandags jas besteld, woensdag al geleverd! Dat is helemaal rond de kerst een super service!

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd

geen problemen

Perfect !

Goed verpakt ! Heel tevreden met de ti-shirts.

Makkelijk en snel

Het pakketje werd binnen 2 dagen verstuurd. Zelfs met de feestdagen. Hoewel de kwaliteit van het product niet heel erg goed was. Er waren wat vlekken op mijn bord zichtbaar van het verkeerd drukken. Hoewel dit niet het einde van de wereld is, is het toch jammer als cadeau naar iemand anders.

Goeie communicatie en prima spul goeie projs/kwaliteit verhouding

Goeie communicatie en prima spul goeie prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd kwaluteit volgens afspeaak

Goed koper dan andere leveranciers netjes verpakt . Waar voor je geld

Wederom goed

Ik heb voor de tweede keer besteld bij Teamspullen en de producten zijn helemaal zoals verwacht en je hebt de spullen in een paar dagen in huis.

Krijgt precies van wat je besteldt hebt en snelle levering

Krijgt precies van wat je besteldt hebt en snelle levering, hockey bord is van goeie kwaliteit makkelijk hanteerbaar laat de competitie maar weer beginnen

Perfecte after-sales!

Ik had de maataanduiding van een t-shirt zoals het op de site stond verkeerd begrepen dus de verkeerde maat besteld. Dit aangegeven per mail en binnen no-time werd een andere maat gestuurd zonder problemen, top!!!

Netjes verpakt

Snelle verzending. Ziet er uit zoals omschreven

Snelle en vriendelijke service

Een bestelling gedaan voor 15 team jassen inclusief bedrukking van voornamen. Zeer vriendelijk contact, met een zeer snelle proefdruk en vervolgens levering. Heel prettig om mee samen te werken.

Keurig. heel klantvriendelijk.

Fantastisch!

Service is top. Er wordt meegedacht en dat is erg prettig. Klantgericht en servicegericht!

Geweldige service

Er was een hoodie te weinig verzonden, ik werd ongelofelijk goed geholpen nadat ik ze gecontacteerd had.

Perfecte service

Vanuit Teamspullen wordt er ontzettend goed meegedacht en krijg je ook advies. Wat ik prettig vond, dat we een aantal pas-maten konden bestellen en dat werd achteraf verrekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hele goede service, er wordt fijn meegedacht en snelle levering. Zeker aan te raden!

Zie hierboven

Hazeveld 24