Wederom goed

Ik heb voor de tweede keer besteld bij Teamspullen en de producten zijn helemaal zoals verwacht en je hebt de spullen in een paar dagen in huis.

Krijgt precies van wat je besteldt hebt en snelle levering

Krijgt precies van wat je besteldt hebt en snelle levering, hockey bord is van goeie kwaliteit makkelijk hanteerbaar laat de competitie maar weer beginnen

Perfecte after-sales!

Ik had de maataanduiding van een t-shirt zoals het op de site stond verkeerd begrepen dus de verkeerde maat besteld. Dit aangegeven per mail en binnen no-time werd een andere maat gestuurd zonder problemen, top!!!

Netjes verpakt

Snelle verzending. Ziet er uit zoals omschreven

Snelle en vriendelijke service

Een bestelling gedaan voor 15 team jassen inclusief bedrukking van voornamen. Zeer vriendelijk contact, met een zeer snelle proefdruk en vervolgens levering. Heel prettig om mee samen te werken.

Keurig. heel klantvriendelijk.

Fantastisch!

Service is top. Er wordt meegedacht en dat is erg prettig. Klantgericht en servicegericht!

Geweldige service

Er was een hoodie te weinig verzonden, ik werd ongelofelijk goed geholpen nadat ik ze gecontacteerd had.

Perfecte service

Vanuit Teamspullen wordt er ontzettend goed meegedacht en krijg je ook advies. Wat ik prettig vond, dat we een aantal pas-maten konden bestellen en dat werd achteraf verrekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hele goede service, er wordt fijn meegedacht en snelle levering. Zeker aan te raden!

Zie hierboven

top

super

Accuraat en meedenkend

Zeer snelle levering. Eén item was niet leverbaar van de zes, hierover werd ik direct gebeld en het werd ook direct opgelost.

Ben tevreden

Prima bedrijf!

uitstkende service

Prima Club!

Mooi product voor een goede prijs. Solide bedrijf. Kom zeker terug!

Vriendelijk, snel, accuraat en menselijk!

Was het overal maar zo :)

Snel geleverd, goede prijs, product zoals verwacht.

Snel geleverd, goede prijs, product zoals verwacht.

mooie thermoshirts

Zacht, elastisch en toch volledig katoen, ze zitten heerlijk. Hopenlijk blijven ze mooi,

Was allemaal prima , makkelijke site en was zo besteld!

Top shop!

levert kwaliteit en klant vriendelijk

Helemaal tevreden

Super service

Keurig en snel bezorgd

Fijne website, shirts zien er goed uit en binnen 3 dagen keurig bezorgd.

vind de prijs kwaliteit verhouding niet voldoende

vind de prijs kwaliteit verhouding niet voldoende

Geweldige ervaring aan jullie overgehouden.

Klantenservice van top kwaliteit. Had een product gekocht en na paar weken ging een onderdeel kapot na mailen met ze kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Bedankt!

mooie teamjassen, goede meedenk-service

Er werd goed meegedacht over hoe bestelling nog beter en goedkoper kon, fijn! En de teamjassen zijn erg mooi, allemaal blije kinderen

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn