Mooi artikel, goede klantenservice

Een hardloopjack gekocht. Prima qua kwaliteit-prijsverhouding. Contact met de klantenservice over de bezorging / datum verliep prima en persoonlijk.

Snelle levering Uitstekende kwaliteit

Goed contact en snelle levering!

Snel en goed

Goede prijs kwaliteit

Mooie en nette print

Heldere communicatie over het werk en eindresultaat, ziet er netjes en professioneel uit. Beetje onduidelijk over transport en ‘behandelingskosten’ = wel een werkpuntje

Goede communicatie en snelle levering

Snel en goed. Prima communicatie en duidelijke verwachtingen. Levering netjes op tijd!

Duidelijk en leverbetrouwbaar

Alleen maar dik tevreden ook over persoon aan de telefoon

Model wat we besteld hadden was er niet ,kregen nu ander model dat iets duurder was voor dezelfde prijs. Echt top service

Snelle correcte levering van goede producten

Snelle correcte levering van goede producten

Ingewikkelde website

Ik weet niet meer hoe het ging, ik heb denk ik 3x opnieuw moeten beginnen om de 5 tshirts bij elkaar in het mandje te krijgen. Of ik vond ze niet meer terug en het laadde ook traag. Dit gaat niet over de producten he

Top resultaat

Duurde ff voor dat de communicatie op gang kwam, maar de jas die je k uiteindelijk kreeg overtrof mijn verwachtingen

Snelle levering.

T-shirts snel geleverd. En ook belangrijk: de maat klopt en ze passen dus goed.

Prima en optijd

Functioneert onmiddellijk

Prima georganiseerd

Alles voorspoedig verlopen

Correct verlopen proces.

Blij met het gevonden product.

Top geregeld

...

Prima kwaliteit, prima prijs.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Ik bestel hier de volgende keer weer.

Overzichtelijke website. Snelle levering. Klantenservice snel en goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.

prima verzorgd makkelijk snel en zorgvuldig

Kreeg wat ik bestelde en verwachte

****jes waren de juiste maat en.pasten prima, zitten ook lekker precies wat ik wilde

Snelle levering, goede service en prima prijs kwaliteit verhouding.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit. De bedrukte kratten zijn goed ontvangen!

Heel snel, duurzaam en persoonlijk

Blij met de duurzame capuchontruien met bedrukking die wij in een paar dagen tijd konden bestellen en geleverd werden voor een zakelijk event. Persoonlijk contact, snelle productie en allround prettige ervaring

Prima en mooi

Zit goed en ziet er ook goed uit wat wil je nog meer

Goed service!

Ik moest dringend een aantal shirts bestellen. Ik had teamspullen dinsdag avond gebeld met de vraag of het mogelijk is de shirts de volgende dag of donderdag te ontvangen. Ze hebben me meteen geholpen en vertelden me dat ze wat kunnen regelen om dit de volgende dag te verzenden en dat ik ze donderdag zal ontvangen. Woensdag belde ik weer, want ik was 1 shirt vergeten te bestellen en ze vertelden mij dat dit geen probleem was. Donderdag rond 12.00 uur werden de shirts afgeleverd. Goed service en heel vriendelijk personeel!

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn