Pluspunten

Snel, betrouwbaar

Pluspunten

Een zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice... Een zeer stipte bezorgservice...

Van sommige items misschien wat meer kleuren in het gamma?

Pluspunten

Zeer klant- en service gericht bedrijf. Geloofwaardig telefonisch contact. Snelle levering. Een fout in mijn bestelling werd per direct opgemerkt en teruggekoppeld door Teamspullen.

Ga zo door!!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Perfecte, snelle service.

Iets duidelijkere website, mbt bij elkaar matchende mannen/ vrouwen polo's/ shirts ed.

Pluspunten

assortiment, snelle communicatie wanneer nodig, info levertijd en mogelijkheden, bereidheid ook kleine orders te accepteren

kan ze niet zo gauw bedenken

Pluspunten

prima conform afspraak geleverd

ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten

Duurde 6 dagen voordat het geleverd werd

Pluspunten

Goede communicatie. Als één van de weinige bedrijven Fruit of the Loom t-shirts. Betrouwbaar.

Geen DPD gebruiken, maar liever PostNL.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, goedkoper dan de concurrenten en geen bezorgkosten! Het fijne is ook dat het snel geleverd wordt!

Pluspunten

Ik werd keurig teruggebeld en geïnformeerd dat het product op voorraad was, omdat we dit ook binnen een paar dagen nodig hadden. Prima service!

Pluspunten

Snelle levering, bijzonder goede service en heel prettig telefonisch contact. Zo was er een bepaalde maat niet voorradig. Ik werd daarover tijdig gebeld en kreeg een goed alternatief aangeboden waarbij ik ook nog eens een paar extra sokken voor het "ongemak" cadeau kreeg!

Pluspunten

Fijn contact Begrijpen

Pluspunten

Snelle communicatie, meedenken, vanuit gezamenlijk overleg handelen met uiteindelijk een mooi product!

Pluspunten

Zo'n snelle levering! Heel netjes erbij vermelden wie het heeft ingepakt gecontroleerd enz enz. Komt heel professioneel over!

Ga vooral zo door

Pluspunten

Ik ben gebeld door het bedrijf dat de levertijd later werd . Aangezien dat te laat was voor mij hebben ze een alternatief gezocht en door gemaild en gelijk opgestuurd . Resterend bedrag gelijk terug gestort gekregen. Super tevreden over dit bedriif

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit.

De producten kwamen later aan dan beloofd, duurde maar liefst vijf dagen. Dat is anno 2017 heel erg laat.

Pluspunten

Jullie reageren direct na een bestelling of telefoontje en nemen contact met de klant op. Ik heb dat als zeer positief ervaren.

In website de mogelijkheid van passample kleding benoemen. Je kunt het team dan de juiste maat laten passen.

Pluspunten

Ondanks het feit dat ik zelf te laat was met bestellen en datum waarop ik de spullen nodig had al 1 dag later was, werd ik teruggebeld en was er uiteindelijk nog een mogelijkheid gevonden om de spullen nog dezelfde dag af te leveren. Ik had mijn spullen op tijd!

Geen.

Pluspunten

Makkelijke communicatie, goede spullen en vriendeijke service!

Pluspunten

Snelle levering, super flexibel en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

vlugge reactie bij vragen snelle bestelling

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn