Duurde iets langer dan verwacht…

Maar het was echt 5 minuten voor vertrek naar de wedstrijd beschikbaar. Handige map om het team voor te bereiden op de wedstrijd. Opstelling doornemen en aanwijzingen te geven.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Scherpe prijs

Goede artikelen

De artikelen zijn zoals aangeduid en zijn van goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en snel geleverd

De verschillende artikelen zijn goed qua kwaliteit en waren snel verzonden. Ook de prijs is zeer goed

Klantvriendelijke medewerkers en kleding van kwaliteit

Wij hebben een fantastische ervaring met het team van TeamSpullen.nl. Niet alleen zijn ze meedenkend en klantgericht, zij leveren kleding van topkwaliteit. Waarvoor dank!

Ik had eerst andere tops besteld maar die bleken niet op voorraad, dus werd ik door de klantenservice gemaild en stelde een andere top voor. Ze zitten perfect, ik kan shinen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!! Dankjulliewel!!

Laatste gedeelte is onderweg! Prima artikelen en open communicatie.

Service!

Mijn artikel stond op de site maar was niet beschikbaar. Zelfs voor een kleine bestelling werd de moeite genomen om mij hierover te mailen en een alternatief voor te stellen.

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit en vlotte afhandeling

Goed en vriendelijk

Goede service en er werd fijn meegedacht met onze wensen. Ik zou iedereen teamspullen.nl aanraden en de samenwerking is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Goede communicatie, goede kwaliteit, snelle levering.

Ik werd goed en vriendelijk geholpen per e-mail. Alles ging snel en was duidelijk. Dank jullie wel!

service was very friendly and helpful

but a bit slow to respond

Mooie hoodies en logo is er goed op gedrukt

Super blij met de bedrukte Hoodies!

Prima kousen en service

Heb hier al een paar keer kousen besteld en bij vragen wordt je via mail ook snel geholpen. Prima dus!

Prima snelle levering

Prima snelle en nette levering

Netjes en duidelijk

Duidelijke communicatie en een mooi product

Ook goed bereikbaar voor vragen

Kwaliteit en informatie in orde

Uitstekende kwaliteit jasje en goede service

Prima webshop

Her en der las ik dat mensen slechte ervaringen hebben met teamspullen.nl, maar dat geld niet voor mij. De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd en was goed verpakt.

Prima t-shirts

Mooie bio-katoenen t-shirts. Houden zich goed in de was. Mooie kleuren... veel keus.

Bestelling van 2 marine blauwe polo's. Door een misverstand duurde de levering wat langer hetgeen goed is gemaakt door de uitstekende kwaliteit. Dus ook maar gelijk 2 zwarte polo's besteld. Alle shirts zijn keurig verpakt afgeleverd. Gelet op de prijs / kwaliteit ga ik er zeker meer bestellen.

Behulpzaam

Het product dat ik had besteld was niet op tijd leverbaar. Ze deden erg hun best om samen met mij te zoeken naar een oplossing: een andere kleur/print en toen we dat niet wilden een kleinere maat. Omdat het om 15 stuks ging waren er ook in de kleinere maat niet genoeg en de kleinste zou echt te klein zijn. Uiteindelijk hebben we de bestelling geannuleerd.

Betrouwbaar en snel

Goede ervaring

Ik heb 5 of 6 keer achter elkaar moeten bellen, omdat ik niemand aan de telefoon kreeg, maar toen ik met iemand kon spreken, was de hulp prima. Artikelen precies zoals aangegeven op website, goede prijs, snelle levering.

Sneller geleverd dan gedacht

Shirts met lange mouwen zijn precies op tijd voor de survivalrun geleverd.

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn