Wacht nog altijd op mn bestelling…

Bestelling niet ontvangen

Top. Snel besteld, snel geleverd, goeie kwaliteit.

Niks aan toe te voegen.

zeer vlotte en correcte service

Zeer positief en alles netjes op tijd!

Goed (zoals het hoort)

TeamSpullen verkoopt, als 1 van de weinigen, polo shirts van Jersey katoen. Service is uitstekend, Kortom: goed volgens het boekje!

Correct

Correcte en snelle afhandeling nadat verkeerde kleur was geleverd.

snel en klantvriendelijk

snelle levering en 1 artikel was een knoop van kapot. direct nieuwe gestuurd. super service en klantvriendelijk

2e bestelling nu, wederom tevreden.

2e bestelling voor geborduurde werkkleding. Wederom duidelijke, prettige communicatie. Duidelijke offert vooraf. Afspraken nagekomen. Spullen zien er goed uit.

Perfecte levering en goede kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit van product helemaal okay

super goed

de shirts waren te klein deze werden keurig omgeruild naar grotere. Ik moest wel de kosten van het terugsturen betalen. Dat was minder want de shirts vielen echt heel klein.

Kist met 10 flessen. Ziet er prima uit alleen de middelste zijn er bijna niet uit te krijgen. Dat is jammer als de volleyballers snel een slokje willen pakken.

Snelle en uitstekende service

Men helpt je bij het bestellen. Is behulpzaam in het geven van alternatieve mogelijkheden. Geven advies bij bedrukken van de kleding. Sturen test goederen op.

Levering op tijd, bestelling voldeed volledig aan de verwachting

Zeer klantvriendelijk en mooi materiaal

Ook in het geval van retour/ruil is Teamspullen voorbeeldig als het gaat om het verstrekken van volledige informatie en vooral ook de snelheid waarmee gehandeld wordt. Buiten dat is het materiaal wat heb besteld altijd goed van kwaliteit. Als ik specifieke sportuitrusting nodig heb, ga ik altijd eerst naar Teamspullen.nl Keep up the good work!

Prettige samenwerking! Snelle reactie op vragen/ aanpassingen etc. De bedrukking en kleding blijft ook mooi na het wassen. Mochten we weer kleding bestellen, dan doen we dat weer bij Teamspullen.nl

Top! Communicatie, levering, kwaliteit

Goede communicatie, vervolgens snelle levering van goede kwaliteit voor een prima prijs.

Prima spullen

Taktifol besteld, kreeg met het verkeerde sportveld toegestuurd, na mail direct gecorrigeerd door het juiste veld te sturen en snel ontvangen. Hoefde de andere niet terug te sturen. Sportieve service!

Prachtige jassen

We hebben varsity jassen besteld voor ons team. Laten stitchen met onze logo's. Ze zijn werkelijk waar prachtig. We moesten er wel 2 weken langer op wachten dan gepland, door voorraadproblemen. Maar dat was niet zo erg. Het wachten meer dan waard. Kwaliteit is heel mooi en de prijs was ook goed.

De juiste bio-fairtrade kleding op beloofde tijd ontvangen.

In orde dus. Meer bio-fairtrade kleding levert nog meer aanbeveling van mijn kant op.

Goeie kwaliteit

Hele goede dienstverlening: zorgvuldig, vriendelijk en mooi resultaat!

Een serie team zipper hoodies besteld bij Teamspullen.nl: heel goed geholpen. Ze denken mee, maken het ontwerp zorgvuldig, zijn heel vriendelijk en de dames dragen nu een heel mooi resultaat op het veld!

Super tevreden met product, Prijs -Kwaliteit. En de correcte snelle service! Vertrouwde site. Helemaal top

Goede service. Prima poloshirt, fijne stof.

Goede service en tips nadat een maat niet beschikbaar was. Erg goed geholpen.

Super service

Mijn besteld artikel bleek niet op.voorrad te liggen waardoor mijn order per ongeluk niet juist verwerkt was. Na een gezellig telefoon gesprek werd mij een mooi alternatief aangeboden en met spoed geleverd. Verjaring van collega gered. Hij is er super blij mee.

Mooie producten en ik ben op de hoogte gehouden van de leveringstijd

Goede service en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn