Goede klantenservice

De bestelling zelf ging goed, maar eenmaal aangekomen bleken er 2 vesten te missen. Dit is zonder problemen opgelost en ook het omruilen ging klantvriendelijk.

Goede service!

Voor de carnaval vesten gekocht, een vest was helaas niet meer in de goede maat.. TeamSpullen kwam met een goede en vlotte oplossing waardoor we alsnog op tijd de carnaval konden vieren! Bedankt en zeker een aanrader!

Prima webshop met nette prijzen en een goede service

Ik had wat shirtjes besteld waarvan er in 1 een gat zat. Met 1 telefoontje en een mailtje was het geregeld en sturen ze keurig een nieuwe op. Kan deze webshop van harte aanbevelen!

Alles ok

Goed!

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering

Doen wat ze beloven. Leuke hoodie mooie kleur precies zoals het op de site staat

Heb 4 artikelen besteld, werd netjes op de hoogte gehouden dat er 1 daarvan pas eind vd week binnen zou komen. Gevraagd om de andere artikelen alvast op te sturen, fijn om zo op de hoogte gehouden te worden. Prima geregeld!

Uitstekende producten en service!

Ik koop vooral bij TeamSpullen omdat ze kwaliteitsvolle producten van goede kwaliteit hebben van bepaalde fabrikanten die ik elders moeilijk kan vinden. Het is nu de derde keer dat ik bij hen koop en ben steeds zeer tevreden!

Goede communicatie

Goede communicatie en snelle levering

Goede kwaliteit, goede communicatie, alleen lang moeten wachten.

De wachttijd was wel lang, gelukkig werden wij goed op de hoogte gehouden hiervan. Prijs/kwaliteit verhouding is top!

Goed & Tevreden

Zeer eerlijk in service en het leveren van het product.

Gewoon goed

Je vraagt, je krijgt. Mooie kwaliteit en super service. Fijne winkel

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit voor de prijs

eerdere ervaringen goed, viel nu een beetje tegen

besteld 19.01.2022, geleverd 28.01.2022 gekozen voor afhalen bij de parcelshop (milieuvriendelijker), aan de deur afgegeven door post.nl

we zijn heel blij met de spullen

Fijn dat we langs deze weg bio katoen shirts konden bestellen. Door omstandigheden heeft het wel 2 weken geduurd voordat we ze in huis hadden maar het wachten was de moeite waard.

Zeer snelle reactie bij omruilen producten

Zoals boven vermeld, prima service en prettig contact.

Goede terugkoppeling na bestelling en snelle levering

Toppie

prima site

bestelling was makkelijk te doen en snel met afronden

Super service

snel reactie, mee denken, thuis bezorgen geen probleem, duidelijkheid wetende gelijk waar aan toe te zijn. Erg fijn contact. Wij zijn erg blij met onze team truien.

Hele goede ervaring

Wij hebben onze SOSHIN.nl truien laten bedrukken door Teamspullen en dit is perfect gelopen. Snel antwoord op e-mails en goede drukproef. De truien zijn ook snel geleverd en zien er goed uit!

Snelle service, goede kwaliteit

Erg snelle communicatie, bestelling op tijd geleverd. Goede kwaliteit opdruk!

Ik kreeg meteen een nieuwe jack toegestuurd, nadat en drukknoopje was afgevallen na een goede mailwisseling, Fijne klantenservice!! nogmaals bedankt..

Topservice!

Snel geholpen, snelle levering en toptruien, dankjewel!

Mooie en functionele producten

Snelle levering van het bestelde product echter de verkeerde sport. Zelfs op Zaterdag werd ik geholpen en werd er direct een nieuw bord gestuurd. Super product, uitstekende service

Snelle bezorging, product zoals omschreven en goede kwaliteit

teamjassen hockey team

Netjes,snel en duidelijk schriftelijk contact. Voorbeeld teamjassen ontvangen na wens en direct proef druk. Super snelle levering Het team heeft vol enthousiastme de jassen ontvangen. Team foto volgt.

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn