Servicegericht !

Bodywarmer en shirts ontvangen wat een top kwaliteit! Ik had de bodywarmer besteld en toen zag ik de shirts pas... nog een bestelling gedaan dan maar 2x verzendkosten. Ik heb 1x verzendkosten betaald en hoefde hier niet eens om te vragen! Dat is nog eens service!, .

Precies wat ik zocht dus perfect.

Snelle levering en leuke jasjes!

Baseball jasjes voor mijn kinderen besteld. Erg leuk, alleen de maten vind ik lastig! Mijn dochter van 13 kan het jasje van mijn zoon aan (9-11 jaar). Daar ga ik nu een andere voor bestellen, maar welke maat?? Hij is 9 jaar!

Bestelde artikel kwam binnen afgesproken tijd. netjes via mail op de hoogte gehouden. prima product voor weinig, mooi portable. Erg blij mee.

Service uitstekend!

Kregen gelijk een nieuwe jas gestuurd nadat bleek dat bij ons enkele knopen stuk bleken te zijn.

Fantastisch bedrijf!

Goede service, fijne mailwisseling met 1 en dezelfde contactpersoon. Tegenwoordig ook wat waard. Alle wensen zijn mogelijk gemaakt. Kom ik zeker terug.

Retouren doen ze niet aan

OP 23 April heb ik hier een bestelling gedaan en 2 producten ontvangen. Deze producten heb ik aangemeld om te retouren na 7 dagen omdat de producten niet de verwachting waarmaakte en het pakje een tijdje thuis heeft gelegen. Na het mailen voor retour heb ik een maand niks gehoord. Ik was het ook een beetje vergeten. Daarna support gemaild waarom ik nog niks ontvangen heb. Support stuurde daarna meteen een retour formulier op. Heb hem op 12 Juni op de bus gedaan. Het is ondertussen 12 Juli en heb nog steeds geen antwoord of geld ontvangen van deze webshop. Koop dus alleen als je zeker weet dat je het niet hoeft terug te sturen.

Snel en goedkoop

Bestel al jaren en elke keer probleemloos

Prima service snelle levering

Zoals beloofd binnen enkele dagen geleverd. Makkelijk website. Geen problemen met bestellen. Kortom prima.

Leuk origineel baseball jack!

Mijn dochter is super blij met het baseball jack.

Super …

Hele fijne service … erg blij

Snel geleverd en zeer transparante website.

Prijs tov geleverde goederen helemaal prima

Betrouwbaar

Perfect materiaal, en snelle juiste levering!

Alles gelijk kunnen gebruiken, perfect materiaal en snel, en goed geleverd!

Fantisch contact en service

Heel behulpzaam, vriendelijk bedrijf dat meedenkt en niet voor één gat te vangen is. Voor de service kom ik graag bij ze terug. Nu nog afwachten of het product zich in duurzaamheid goed houdt.

goede kwaliteit late levering

Goede kwaliteit van de gekochte kleding, echter wel een erg lange levertijd.

Prima service en het product is als omschreven

Prima levering en materiaal

Hier kunnen veel webshops nog wat van leren!

Fijne samenwerking, snelle levering, goede communicatie. Voor de zaak horeca-bedrijfskleding inclusief bedrukking laten maken. Pasvormen gekregen om de kwaliteit te ervaren (uiteraard ook weer retour gestuurd) en de juiste maten te kunnen selecteren. Binnen een week alles volgens opdracht ontvangen. Kan het iedereen aanraden.

Goede kwaliteit geleverd product

Mooie kwaliteit jasje!

Mooie baseball jasjes, in veel contrasterende kleuren. Prettige, zachte, warme stof. Vest warmte. Lekker als lente-/ zomerjasje als het niet regent. Voor de prijs kun je er prima twee laten komen! Bezorging duurde langer dan de 1 tot 3 werkdagen in de advertentie. Maar dat zal door corona komen.

Had mailadres verkeerd ingevuld, met 1 belletje super goed geholpen!!!

Goeie kwaliteit en geen gedoe met verzending. De maat klopt ook heel goed!

Ik heb geen problemen gehad met het bestellen. Alles is heel erg goed verlopen. Ik had het product twee dagen na bestellen in huis. Ik had alleen een jasje besteld dus geen opdrukkingen.

goede service

Netjes en op tijd alles in huis

Spullen zijn goed en het team ook.

Klantenservice is vriendelijkere behulpzaam. Ook wanneer de desbetreffende koeriersdienst de deurbel niet kan vinden en alles weer terug stuurt.

Snelle verzending en goede kwaliteit

Ik zocht een jasje voor mijn zoon, die heel specifiek iets wilde. Ik kreeg het jasje heel snel binnen en de kwaliteit vind ik prima voor de prijs en stof ook mooi!

Hazeveld 24

2405 AE Alphen aan den rijn