Pluspunten
Snelle en attentie communicatie via mail + benoemen van alternatieve opties bij voorraad-problemen
VerbeterpuntenJammer om te zien dat het pakket verzonden werd vanuit Nuenen naar... Nuenen terwijl wij een anternatieve maillot moesten uitzoeken vanwege niet op voorraad zijn en twijfel of de maillot dan op tijd bezorgd kon worden vanuit een ander magazijn (gold een bestelling die met bezoek naar Noorwegen zou komen). Door het pakket direct binnen Nuenen te bezorgen, was er tijd genoeg geweest om de voorkeur maillot te bestellen vanuit een ander magazijn. De maillots kwamen nu 2 dagen voor vertrek op het bezorgadres aan; directe bezorging had 3 dagen speelruimte gegeven.
Hi Danielle, nog even een reactie: leveranciers versturen niet naar particulieren en wij werken met 1 centraal magazijn, dus het is ons niet helemaal duidelijk wat je bedoelt. Maar we hebben je deadline in ieder geval wel gehaald, gelukkig!
Pluspunten
Goede service, heldere communicatie!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Wat er besteld is wordt altijd keurig op tijd geleverd. Is het niet in voorraad dan krijg je een mailtje. Als het pakje wordt verzonden dan is er weer mailcontact.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
het was Keurig verzorgd
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Super service! Erg klantvriendelijk en snelle levering
VerbeterpuntenNiets!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld. Je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling.
Verbeterpuntenn.v.t.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Alles klopte: service, snelheid van bezorging
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
De bestelling werd snel geleverd. Klacht over fabricagefoutje in het artikel prima opgelost Prettige communicatie
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenVoorraad informatie actueel houden en nazending sneller leveren
Beste Tessa, Met verbazing lezen we dat je ontevreden bent? We beloven op onze website levering binnen 6 werkdagen. Je bestelling is dinsdag 10/6 ontvangen en uit service, omdat dit soort artikelen altijd snel gewenst zijn, hebben we de aanwezige stuks binnen 2 werkdagen (donderdag) verzonden. Je hebt hierover bericht ontvangen. De nalevering is de maandag erop verzonden, ook met bericht. Kun je ons aangeven wat we volgens jou zouden kunnen verbeteren? We horen graag van je.
Pluspunten
goede service, snelle levering!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Ik heb een keer iets bij Underfashion.nl, snel geleverd en een uitstekend product!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Niets dan lof voor Underfashion. De medewerkster heeft alle moeite gedaan om mijn bestelling te realiseren.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Zeer goede klantenservice! adviseerde goed en was zeer begripvol en meedenkend i.v.m. ruilen en retourzending
VerbeterpuntenGa zo door
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle aflevering en alles klopt perfect. Kan dus niet beter
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Hartelijk dank voor je beoordeling! Als je vindt dat we op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid iets kunnen verbeteren horen we dat graag.
Pluspunten
Bekende merken met bekende goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Veel keus en prima prijzen
VerbeterpuntenGewoon doorgaan!!