Pluspunten
Verbeterpuntennalevering laat erg lang op zich wachten
direct de juiste verzenddatum vermelden.
Ik heb zaterdag wat besteld en betaald en nog niks ontvangen, ook geen mail. Hetgeen wel beloofd is!!!!
Beste mw Dini Gorissen, De beloofde mail was 1 dag later door een mailstoring, we hebben u hierover al geinformeerd. Na 2 dagen hebt u weer een update ontvangen, de werkdag daarna is uw bestelling verzonden. Het spijt ons als niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Pluspunten
Goede merken, dus eigenlijk altijd goede kwaliteit Snelle levering Bij vragen of problemen zelfde dag antwoord per mail
VerbeterpuntenSoms op de website niet direct zichtbaar of een product in een bepaalde maat of kleur beschikbaar is. Wordt pas getoond als je op de maat of kleur klikt.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede service. Ze nemen alle tijd voor je en zorgen dat hetgeen je besteld hebt, geruild kan worden en een goed passend product opnieuw gestuurd wordt. Tijdens een fijne mailwisseling kreeg ik een goed advies voor hetgeen ik besteld had. Alle dank voor het fijne contact en het goede product.
Pluspunten
Goed bereikbaar, telefonisch direct antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenMijn pakketje was deels verzonden en andere deel moest nog komen. Dit zou max. 6 dgn duren maar werd langer, toen ik hierover belde werd ik keurig te woord gestaan en uitgelegd dat de juiste maat niet was geleverd. Was prettig geweest als hier even een berichtje over was gestuurd.
Pluspunten
produkt was op voorraad op de website. Dat was de reden om daar te bestellen. Helaas kreeg is pas op dag van verwachte levering te horen dat het niet beschikbaar was en dat ik dan later mijn bestelling binnen zou krijgen. Ik had het nodig voor de vakantie. Dat is dan zo niet meer gelukt. Conclusie: informatie website niet betrouwbaar. Communicatie te laat.
Pluspunten
Snelle reactie nav vragen
VerbeterpuntenLange leveringtijd
Pluspunten
Snelle levering. Er was 1 artikel niet op voorraad. Dit werd via een mailtje netjes doorgegeven. De bestelling werd een dag later netjes bezorgt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
nette snelle levering, persoonlijk, staan open voor feedback
Pluspunten
Goede levering
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt