Filters

10

Perfect geholpen

Roy Molleman heeft voor mij een tweede hypotheek geregeld . Dit ging vriendelijk, snel met deskundig advies en erg goed bereikbaar bij vragen. Zeker aan te bevelen .

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en razendsnel!

Roy heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij was ontzettend vriendelijk tijdens de gesprekken en duidelijk in zijn advies. De doorlooptijd van kennismaking tot acceptatie was dankzij de inzet van Roy erg kort. We zijn heel tevreden over Hypotheek24.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen!

Onze adviseur Reinoud Rosmolen heeft ons super goed geholpen met het regelen van onze hypotheek. Hij kwam met een goed onderbouwd advies, had duidelijke antwoorden op al onze vragen, en was super goed bereikbaar. Well done, Reinoud! Echt een topper, en zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en bijzonder snel geholpen

Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen van ons huis. De controle van de documenten ging heel snel en daardoor hebben we ruim binnen de twee weken onze hypotheek rond gekregen! Zeker aan te raden

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoge mate van bekwaamheid,betrokkenheid en oplossingsrichtingen.

Het contact met mijn coach was uitermate goed. Roy heeft geluisterd naar alle wensen & vragen. Hij heeft mij voorzien van diverse mogelijkheden met passende adviezen. Wij hebben een lang en intensief traject doorgewerkt, waarin Roy snel veel vertrouwen gecreëerd heeft en deed altijd meer dan verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met het eindresultaat, zou zo weer zaken met jullie doen!

Het team was responsief, snel en efficiënt - ze stonden erop dat we alle vereiste documenten in orde hadden voordat we de geldverstrekkers benaderden. Hierdoor was onze hypotheek binnen ÉÉN DAG goedgekeurd! Geweldig werk, heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

goed, zorgvuldig, snel, adequaat en professioneel

Wij zijn zoals boven al aangegeven goed, zorgvuldig, snel, adequaat door Hypotheek 24 (Roy Molleman, Cheyenne en Rodin) geholpen. Dank voor de heldere communicatie tijdens de gesprekken. Wij kregen het gevoel dat onze contactpersonen op de hoogte waren van ons verzoek en dat gaf ons een ontspannen gevoel. Bel verzoeken werden beantwoord en waar nodig werden wij geïnformeerd en ongevraagd geinformeerd. Ruim op tijd geholpen en daarvoor onze dank!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, eerlijk en professioneel

Voordat we bij Hypotheek24 terecht waren gekomen hadden we eerst gesproken met De Hypotheker. Daar word je immers mee doodgegooid en eerlijk - van Hypotheek24 hadden wij eerder nog niet gehoord. We kwamen er echter wel direct achter dat men bij de hypotheker beloftes en toezeggingen deden die niet strookten met wat in werkelijkheid mogelijk was. Via die weg kwamen we uiteindelijk in contact met Roy. Wat een verademing was dat. Vanaf het eerste moment werd echt de tijd voor ons genomen en alles werd duidelijk uitgelegd. Aangezien er - vanwege een flink deel variabel inkomen - nogal wat haken en ogen zaten aan onze financiële situatie, schepte Roy ook vanaf het begin een realistisch scenario van wat wel en niet mogelijk was. Toen we -toch vrij snel- ons droomhuis vonden zijn we door Roy meer dan snel en adequaat geholpen. Als er wat nodig was, of als we vragen hadden, dan was hij altijd direct bereikbaar voor ons. Hij heeft ons echt spreekwoordelijk bij de hand genomen en ons door de wondere wereld van hypotheekland geloodst. Hij heeft -wat normaal gesproken best een ingewikkelde en stressvolle periode kan zijn- het ons enorm gemakkelijk gemaakt. Daarom, als je op zoek bent naar een goed financieel advies - neem contact op met Roy Molleman van Hypotheek24!

 • Aanbevelen? Ja
10

After numerous mortgage advisors I got Roy from Hypotheek24 and it all just went great further

I am an expat living in the Netherlands, With that comes alot of chalenges also not having a financial history in the country. Most banks were just blanketly giving low mortgage amounts but following a quick call with Roy explaining him my company benefits, Bonus, And salary structure he with his negotiations with the banks got me the mortgage I feel I deserved. I would highly recommend any expat to talk to Roy as he is enthusiastic and gets things done fast.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld!

Wij hebben bij de aankoop van ons eerste huis een geweldige service van Hypotheek24 gehad. Met name de communicatie en het snel handelen is iets waar ze sterk in zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

duidelijke en betrokken communicatie

We werden tijdens het intro gesprek gezien van een uitgebreid en duidelijk advies. Uiteindelijk de aanvraag in gang gezet waar gelijk duidelijk was wat er van ons verwacht werd. De lijst op de site geeft je een duidelijk overzicht met de dingen die al afgerond zijn en welke nog gedaan moeten worden. Uiteindelijk was onze hypotheek rond ruim voor de benodigde datum. De tussenpersoon gaf duidelijke uitleg. Enige dingetje is wel de telefonische bereikbaarheid. Ik heb namelijk 2 keer een kwartier in de wacht gestaan met mijn vraag. Verder prima dienstverlening! zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring, zeker aan te raden!

Vanaf het begin hebben wij een professionele begeleiding ervaren. Het contact met de hypotheekadviseur en hypotheek coach vonden wij erg prettig. Reinoud en Cheyenne stonden gedurende het hele aankoopproces voor ons klaar, vanaf het moment van oriëntatie tot aan de afronding van onze eerste woning.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slecht advies

Tijdens een tweede hypotheekaanvraag bleek onlangs dat we onze huidige rente niet mee konden nemen naar onze nieuwe hypotheek. Terwijl we een goede verhuisregeling bij ons eerste hypotheekadvies destijds als nadrukkelijke wens hadden opgenomen. Dit zijn juíst de zaken waar je extra voor betaalt door ‘advies’ af te nemen. Hypotheek24 heeft zijn werk niet goed gedaan.

 • Aanbevelen? Nee
10

Kundig advies, hypotheek snel geregeld

Na goede ervaringen 3 jaar geleden zijn wij weer terug gekomen bij Hypotheek24, nu voor de aankoop van het volgende huis. Wij hadden veel vragen over bijvoorbeeld het meenemen van de hypotheek en de werking van een overbruggingskrediet. Alles is helder toegelicht in de gesprekken en wij wisten snel waar wij aan toe waren. De aanvraag verliep soepel en we werden gedurende het proces goed op de hoogte gehouden via mail of telefonisch. Kortom, erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!!!

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met Rodin, Robin en Cheyenne van jullie.Ik ben zo ontzettend dankbaar voor hun harde werk en toewijding om ervoor te zorgen dat mijn hypotheekaanvraag succesvol werd afgerond. Vanaf het allereerste moment dat ik contact opnam met Hypotheek24, voelde ik me direct op mijn gemak. Rodin, Robin en Cheyenne waren zo vriendelijk en begripvol, en het was duidelijk dat ze echt meedachten met mijn persoonlijke situatie en mijn financiële doelen. Ze hebben me van begin tot eind begeleid bij het gehele hypotheekproces, en ik voelde me altijd goed geïnformeerd en op de hoogte van alles wat er speelde. Wat ik vooral waardeerde, was dat ze niet opgaven toen de bank ons eerste voorstel maar ook de 2e en 3e afkeurde. In plaats daarvan gingen ze onmiddellijk aan de slag om alternatieve oplossingen te vinden en bleven ze met mij in contact om mij op de hoogte te houden van hun voortgang. Dit gaf mij het vertrouwen dat ze er alles aan deden om mijn hypotheekaanvraag te laten slagen en dat ze niet zouden rusten voordat we een succesvolle uitkomst hadden bereikt. Uiteindelijk zijn we erin geslaagd om mijn hypotheekaanvraag succesvol af te ronden, en ik ben ervan overtuigd dat dit niet was gelukt zonder de expertise, toewijding en harde werk van Rodin, Robin en Cheyenne. Ik kan dit bureau dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, deskundige en meedenkende hypotheekadviseur. Dank jullie wel, Rodin, Robin en Cheyenne, voor jullie onvermoeibare inzet en fantastische service. Ik zal jullie aanbevelen aan al mijn vrienden en familie die op zoek zijn naar hypotheekadvies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot en kundig mijn hypotheek voor mijn 1e woning geregeld

Contact was altijd mogelijk wanneer gewenst met mijn persoonlijke adviseur. Zo kreeg ik snel antwoord op al mijn vragen telefonisch of via mail. De adviseur dacht goed met me mee, en kijkt alvast vooruit naar wat je alvast kunt regelen. Online omgeving duidelijk en goed inzicht in de voortgang.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne service

Ik heb het proces als positief ervaren. Altijd wel iemand die je snel kon voorzien van de juiste informatie. Wel opvallend dat er vooraf betaald moest worden voor de diensten, maar we kregen wel een hogere hypotheek. Ook het doorontwikkelen van de app is een aanrader. Al met al weer een goede ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
5

Kwaliteit en snelheid laten te wensen over

3 jaar geleden met grote tevredenheid een hypotheek via hypotheek24 afgesloten. De prijzen zijn aanzienlijk verhoogd en de kwaliteit gedaald. Als je zelf niet actief achter de voortgang aanjaagt, loopt je dossier onnodige vertraging op.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Eddy, Nogmaals bedankt voor je review en fijn dat je ons telefonisch nog wat extra uitleg hebt gegeven. Hier hebben we veel aan! We wensen je veel geluk toe in de nieuwe woning! Groet, Kim van Hypotheek24

10

Super bedrijf

Erg deskundig personeel. Weten erg goed waar ze over praten. En ontzorgen je in alle rompslomp die komt kijken bij het aanvragen van een hypotheek. De diensten van Hypotheek24 zijn sterk aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, snel en uitstekend geholpen!

Onze ervaring met Hypotheek24 is zeer positief! We zijn professioneel geholpen en hadden erg leuk contact met de hypotheek adviseur. Hij stond altijd voor ons klaar tijdens het gehele aankoopproces: van oriëntatie tot de afhandeling van de aankoop. Hypotheek24 was zeer goed bereikbaar en schakelde snel. Hierdoor waren we altijd op de hoogte van de laatste rentestand. Hierdoor hadden we altijd ene goed beeld van onze maandlasten en konden we de rentestand snel vastleggen, om een verdere stijging te voorkomen. Ik zou Hypotheek24 ten alle tijde aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

100% een aanrader!

Ik wist niet dat ik zo makkelijk en snel alle gegevens voor de hypotheek door kon geven. Allemaal via Hypotheek24-app. Daarna het hypotheekadvies vanuit huis was top en voor ons met kleine kinderen echt ideaal. Toen ons bod was geaccepteerd hadden we dezelfde avond hadden nog met Robin via Teams het hypotheekadvies. De volgende ochtend was de hypotheek aangevraagd en paar dagen later was alles rond. Zo fijn dat alles zo snel was geregeld. Ik zou hypotheek24 dan ook zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en inzichtelijk advies!

De bereikbaarheid met de adviseurs is goed. Ook als ze het druk hebben komen ze de afspraken na. Website is gebruiksvriendelijk en inzichtelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en snel geregeld

In het begin veel twijfel of wij dit moeten doen maar na het introductiegesprek met Robin O. (financieel adviseur) waren zeker dat we via hypotheek24.nl een hypotheek willen aanvragen.. We hadden honderden vragen voor hem en alle waren met een glimlach beantwoord :) Hij heeft een mooi /passend plan voor ons gemaakt en doorgestuurd naar Chayenne (hypotheek coach). Alles ging makkelijk, we waren constant up-to-date. Zij begeleidde ons, samen met John, tot het einde van het proces. Via de website alles getekend, geupload en gestuurd. Het is gelukt, we hebben een nieuwe woning gekocht!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige ervaring

Hypotheek24 heeft me goed begeleid bij het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Adviseur Paul heeft veel kennis en neemt uitgebreid de tijd voor je. Nadat de hypotheek was aangevraagd nam coach Robin het van hem over. Ook dat contact heb ik als prettig ervaren. Wanneer je inlogt op de website van Hypotheek24 heb je constant een actueel overzicht van de status van de aanvraag van jouw hypotheek. Ik zou Hypotheek24 aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, ervaren en behulpzaam

We zijn supersnel en goed geholpen door Hypotheek24. De stukken worden snel beoordeeld door ervaren medewerkers. We raden iedereen aan om bij Hypotheek24 je hypotheek te regelen. Ze zijn supersnel, vriendelijk en behulpzaam. Het is fijn dat alles online is, ze zijn tot laat open dus tijd genoeg om je hypotheek te regelen naast je werk. De klantenservice was ook snel en top! Onze dank gaat uit naar Kim, Rodin en Jelle!

 • Aanbevelen? Ja

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.