Uitstekende dienstverlening Dior Daan Holterman en zijn collega’s. Wat n geweldige kennis en ervaring en service voor zo weinig geld! Fantastisch!!!!
Goede mix tussen online dienstverlening in combinatie met advies/service via de telefoon! Adviesrapport wel erg uitgebreid! Veel herhaling. Adviseur goede kennis van zaken voor een oversluit casus. Ook vriendelijk en erg geduldig. Doorlooptijd offerte Argenta heel kort (en fijn)
Een makkelijk te volgen stappenplan met heldere uitleg. In kort tijdsbestek alles prima geregeld.
Vanaf dag 1 vriendelijk geholpen. Je denkt dat je alles zelf moet regelen maar niets is minder waar. Na een eerste telefonisch contact toch besloten om met advies door te gaan. Wij zijn zeer goed geholpen door fijne mensen. Het fijne is dat je elke stap mee kunt kijken en precies weet hoe het ervoor staat. Wij raden hypotheek24.nl zeker aan bij vrienden en familie
great service, quick reply to questions
Waarom ga je nog naar een dure hypotheekadviseur als je hier veel minder betaald en het duidelijk is wat je allemaal moet aanleveren. Alles wordt supersnel online gecheckt en je weet al heel snel waar je aan toe bent. Onze hypotheek was binnen twee weken geheel geregeld. 1 puntje nog ter verbetering is het soms verspringen van de bestanden, waardoor het lijkt alsof je niets hebt geupload.
Zou hier zo weer een hypotheek afsluiten. Wilden een execution only-hypotheek afsluiten, maar gedurende het proces zelf toch gekozen ook advies in te winnen. Daarop kwam er snel en goed contact tot stand en werden we prima begeleid tijdens het proces van verzamelen van documenten. Via een dashboard is het steeds duidelijk in welke fase de hypotheekaanvraag zit en wat er van je verwacht wordt (al is dat soms alleen maar wachten). Prettig contact met de medewerkers.
We vonden de hulp altijd erg fijn, laagdrempelig en altijd een snelle reactie. Fijne medewerkers die met je meedenken en goede tips geven!
Onze ervaring met Hypotheek24 is PERFECT en boven verwachting verlopen. We zijn ontzettend goed en professioneel geholpen en de communicatie was buiten gewoon goed. Wij zijn meer dan tevreden.
Advice regarding the terms set by the bank was poor. Advice regarding the amounts to be lend was good.
Very good and fast
Pluspunten
zeer efficiënt en erg geduldig. Faruk en zijn afdeling zijn ook super vriendschappelijk
Pluspunten
Hypotheek binnen een maand rond! Snelle communiatie via div. kanalen. Prijs-kwaliteit zeker in orde.
VerbeterpuntenOnline omgeving kan gebruiksvriendelijker & meer informatie toevoegen over ORV.
Pluspunten
Communicatie Betrokkenheid Aardig Kundig
Pluspunten
Snelle en overzichtelijk service, ruime informatie en beoordeling aangeleverde documenten.
Pluspunten
- prijs en kwaliteit verhouding is goed! - duidelijk proces en volledig digitaal - veel kanalen om vragen te stellen - snel en veel expertise in huis!
Verbeterpunten- online omgeving heeft wat schoonheidsfoutjes, hetzelfde voor de e-mails die worden verstuurd.
Pluspunten
Vriendelijk, meedenkend, fijne afhandeling
Pluspunten
Alles verliep zeer soepel, communicatie per WhatsApp/telefoon ook vlot.
VerbeterpuntenWellicht kan de interface van de website nog ietsje gebruiksvriendelijker worden, maar in principe is het al ok.
Pluspunten
- vriendelijk - toegankelijk en goed systeem - behulpzaam - kennis van zaken
Verbeterpunten- ga zo door!
Pluspunten
Alles, fijne ervaring!
VerbeterpuntenDe online omgeving is zeker niet slecht. Wel een punt van aandacht waar ik zelf tegenaan gelopen ben: indien je start met een aanvraag bij een bepaalde hypotheekverstrekker en je vervolgens een andere hypotheekverstrekker kiest ben je al je geuploade documenten kwijt. Dit zal je opnieuw moeten doen.
Pluspunten
Onze hypotheek was binnen 4 weken geregeld we zijn er blij met de communicatie met hypotheek 24. Op de website kan je zelf inloggen en kijken hoe ver je aanvraag is dit is heel fijn zodat je zelf kan zorgen dat je alles optijd aanlevert. Wij zouden dit ook aan iedereen aanraden!
Verbeterpuntennvt.
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.