Pluspunten

Top service, helder en duidelijk stappenplan om tot een hypotheek te komen begeleid door een uitstekende coach. Er worden veel documenten gevraagd om te uploaden, echter is dit bij een 'standaard' verstrekker niet anders. Groot voordeel is dat je dit 24 uur per dag kunt doen en dus op de momenten dat het jouw uitkomt en de documenten vervolgens ook binnen 24 uur worden beoordeeld. Specifiek Aniek Koppens als hypotheekcoach zeer dankbaar voor haar inzet, onze complimenten!!

Geen! Duidelijke propositie die de markt voor hypotheekverstrekkers duidelijk wakker heeft geschud.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik vond het personeel en dan met met name Anniek zeer behulpzaam en professioneel.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ze helpen je met alles en je kan ze alles vragen. Op al je vragen krijg je duidelijke antwoorden. Enige verschil met de dure adviseurs is dat ze je geen advies geven maar jij met de gerichte vragen moet komen. Vervolgens helpen ze je graag verderd. Een dikke aanrader en zonde van je geld om naar de dure adviseurs te gaan.

Nog meer reclame maken zodat iedereen ze leert kennen. Vooral in een tijd waarbij nieuwe hypotheek afsluiters een beperkte keuze hebben in hypotheek vormen. Dure adviezen zijn daarom steeds minder nodig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben erg snel geholpen met de beoordeling van de stukken. Snelle terugkoppeling, bij vraag voor spoed is dit snel en fijn opgepakt. Prettig is ook de mail die ik ontvang na beoordeling stukken.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke online portal. De beoordeling van stukken gaat supersnel. Vragen worden snel en deskundig behandeld. Hypoyheek24 is zeker een aanrader!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Overzichtelijk stappenplan voor je aanvraag op de site. Goede prijs. Goede en snelle feedback via app of telefoon.

Zou het niet weten. Ga zo door!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle hypotheek, goede service, snelle feedback en het mooiste vondt ik ook de telefonische felicitatie's. Echt helemaal top geregeld

• Afspraken nakomen

Pluspunten

-Uitstekende prijs kwaliteit verhouding -Communicatie is top en persoonlijk. - opgeleverde stukken worden snel beoordeeld.

- Tijdens de drukke uren, kan de lijn soms lang bezet zijn. - Wellicht een persoonlijke e-mail adres/ Telefoon per werknemer zodat niet elke keer langs dezelfde route diegene bereikt kan worden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super professioneel, betrouwbaar, informeel, luchtig en kundig. Gemakkkelijke manier van communiceren. Top.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De online portal is heel duidelijk en zorgt ervoor dat ik als leek heel gericht informatie op kon zoeken en duidelijk wist wat mij te doen stond om de hypotheek rond te krijgen. Echt top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk omdat het allemaal thuis achter de computer kan, Goedkoop en achteraf gezien allemaal goed te doen omdat de hulp van Hypotheek24 via de chat en de coach gewoon goed is. Een aanrader.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kundig en snel. Pro actief in het belang van de klant. Beoordeling van stukken gaat supersnel.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Via chat, telefoon en mail altijd snel reactie. Snelle doorlooptijd: in twee weken was alles rond. Hypotheekcoach belde even op 'belangrijke' momenten. Website werkt goed, je ziet goed waar je bent in het proces (10 stappen).

Je kan geen documenten wijzigen als je per ongeluk de verkeerd upload. Verder geen bijzonderheden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

-Snel! (aanvraag was rond in 2 weken) -Duidelijk -Goedkoop -Zeer behulpzaam (in onze situatie was er een renteverhoging, maar door snel handelen van Hypotheek24 hebben wij de lagere rente kunnen behouden.

Geen verbetertips. Ik kan iedere starter aanraden met Hypotheek24 in zee te gaan!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed inzichtelijk wat de voortgang van de hypotheekaanvraag is Vooraf worden alle documenten gekeurd door deskundige medewerkers, zodat er bij het daadwerkelijk aanvragen geen verrassingen zijn Vragen worden snel en deskundig behandeld De persoonlijke hypotheekcoach is bereikbaar en pro-actief.

Bij het gebruiken van de chatfunctie komt vaak "het is erg druk" te staan, waarna na verloop van tijd de chat automatisch afgesloten wordt. Begrijpelijk, maar niet zo netjes. Bij het gebruik van chat vraagt de medewerker regelmatig naar mijn naam, terwijl ik op dezelfde site bezig ben met een reeds ingevuld formulier. Dat voelt inefficient als het druk is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- Ze zijn erg snel met antwoorden. - Komen afspraken na - Prijs is goed

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De informatie via de communicatie met de toegewezen behandelaar gaat prima

De tekst waar je bijlagen en dergelijke dient te uploaden moet nog eens kritisch worden bekeken. Die rammelt hier en daar en dat betekent vragen stellen en dan pas kunnen uploaden. Ook de up te laden bijlagen worden soms te vaag beschreven. Dat kost jullie en de klant tijd en levert soms ergernis. Als laatste het voorbeeld waar je de definitieve getekende offerte moet uploaden. Ik vind het ronduit niet handig dat jee gehele offerte moet uploaden. Het blad met de handtekening alleen is toch voldoende mits je een vinkje kunt plaatsen dat je instemt met de overige pagina's. Nogmaals kijk nog eens kritisch. Het verdient ook aanbeveling luid en duidelijk te melden dat de WIOZ-waarde leiding is in het geheel.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Hypotheek 24 is snel, efficiënt, professioneel, serieus, competent en altijd bereikbaar tot 21u 's avonds! In communicatie ook heel correct en geven je een goed gevoel.

E-mailadres voor partner koppelen zodat twee personen berichtgeving ontvangen. Indien je geen Nederlander bent moet je een uitreksel van het basisregister aan MUNT overhandigen. De aanvraag van het uitreksel duurde 6 dagen en dit kost onnodige tijd als je het op voorhand weet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle updates; afspraken worden nagekomen; digitale site en volgordelijkheid van de stappen zijn visueel goed in beeld gebracht. Snelheid is oké, maar daar moet je zelf ook actief wat voor doen.

Chats met medewerkers levert niet altijd en soms ook tegenstrijdige informatie op. Onderzoek met geldverstrekkers of bij kleine hypotheken i.r.t. waarde woning maatwerk kan worden verleend door minder onrealistische stukken op te vragen Pas nog even bij oversluiten de teksten aan ipv de standaard felicitaties e.d. alsof er een nieuwe woning is betrokken; personificeren dus. Achteraf het proces beoordelend zouden de behandelkosten wel wat omlaag kunnen, omdat je vooral zelf aan het werk moet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle, deskundige en creatieve service. Zeer klantvriendelijk.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Werkt super snel, in elk opzicht, bereikbaarheid, site, personeel

Vooral zo doorgaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Altijd vriendelijk, hulpvaardig en geduldig, al bel je 5 x per dag. Heel snel reagerend, meestal dezelfde dag.

Niet alle medewerkers zijn op de hoogte van de regelingen waaraan je moet voldoen, waardoor je vertraging oploopt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heldere communicatie via email en website. Eenvoudig traject als je zelf voldoende kennis van hypotheken hebt en weet wat je wilt of dit m.b.v. de site kunt uitzoeken, maar ook krijg je het aanbod om gratis een half uur met een adviseur te spreken. Bij vragen tijdens het traject wordt er ook snel en helder gereageerd.

Geen. Ik wist precies welke hypotheek ik graag wilde en had dan ook geen behoefte aan een dure adviseur. DIt bedrijf heeft me goed door het hypotheektraject geloodst en dat voor slechts een fractie van het bedrag dat de gevestigde orde doorgaans vraagt. Zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Dat hyp.24 uit eigener beweging een alternatieve offerte aanbied van een andere hypotheekverstrekker om klant dit te laten vergelijken. Dit is volgens mij een kleine moeite daar alle info reeds verstrekt is na betaling van de € 650,00 advieskosten misschien tegen een geringe extra vergoeding (optie keuze) . Kiezen en vergelijken kan klant daarna zelf. mvg

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.