Erg goed geholpen en goede service

Voor ons een goede ervaring geweest en kunnen Hypotheek24 ook aan raden

Zeer overzichtelijk process in hyptheek aanvraag .. en snel

Process is zeer overzichtelijk. Contact en kennis adviseurs is zeer goed - beter als van adviseurs bij hypotheekshops. Communicatie kan ook elke dag en elk moment. Ook dat is weleens anders met de tradionele adviseurs.

uitstekend

Eergisteren kreeg ik het heuglijke bericht van de Bank dat mijn hypotheek aanvraag is goedgekeurd. Voor de aanvraag moest ik veel informatie leveren. Gelukkig werd ik bijgestaan door bemiddelaar Hypotheek24, die mij in het voortraject, tijdens en erna krachtig heeft ondersteund. Hun inspanningen waren voor mij bemoedigend. Hun professionele maar ook morele bijstand beveel ik iedereen aan. Mijn dank aan hen is groot.

Snel, kortgedraaid en vriendlijke bedrijf

Hypotheek24 heeft ons ontzettend goed geholpen. Binnen een paar dagen hadden we een eerste gesprek wat al snel resulteerde in een adviesgesprek. Wij hadden nogal haast met het regelen van de hypotheek en dit is gelukt door Hypotheek24. Doordat ze korte lijnen hebben met jou via o.a. Whatsapp en mail kan je snel terecht voor vragen. Alles gaat online wat het proces alleen maar makkelijker maakt. Ook kijken ze terecht met een kritisch oog naar de aangeleverde documenten zodat er geen vertraging komt met het proces.

Vanaf orientatie tot afsluiten en super prettige ervaring met Hypotheek24

Hele prettige en duidelijke website. De wijze vanaf aanvraag tot afsluiten van de hypotheek verliep soepel. Er is een duidelijk stappenplan. Ze zijn op ruime tijden bereikbaar en ook de coach die je krijgt toegewezen is goed bereikbaar. Heel fijn om een vast aanspreekpunt te hebben binnen hypotheek24. Qua prijs zijn ze laag genoeg voor het online afsluiten. Wel iets duurder voor een zzp'er maar goed dat hebben we er wel voor over gehad.

Eenvoudig en snel geregeld onder begeleiding van de Hypotheekadviseur.

Hypotheek24 heeft aan onze verwachtingen voldaan, door snel en eenvoudig een hypotheek voor ons te regelen. Het online dashboard werkt zeer goed en maakt het eenvoudig om bestanden up te loaden en de voortgang ervan te zien. Daarnaast goed contact via email en telefoon met de Hypotheekadviseur.

Behulpzaam en snel geregeld!

Mijn contact met hypotheek24 heb ik als positief ervaren. Met name de behulpzaamheid en de snelle reacties heb ik erg op prijs gesteld. Hypotheek24 behandeld je niet als een nummer, maar probeert je zo goed mogelijk te helpen in jouw situatie. Zo dachten en hielpen zij mee om de hypotheek zo snel mogelijk te regelen (dit was noodzakelijk vanwege de beperkte tijd). Hartelijk dank voor jullie hulp!

Aardig, goed bereikbaar, te langzaam

In het begin gaat alles soepel maar zodra onze aanvraag echt gedaan moest worden, bleven we tegen dingen aanlopen. Onze aanvraag heeft 1,5 week stil gelegen doordat er nog een document ontbrak waar wij géén terugkoppeling over kregen. Hier moesten we zelf achter komen door navraag te doen. Vervolgens was er van alles mis met de documenten wat dan eigenlijk toch niet mis was of voorkomen had kunnen worden doordat de doc verlopen waren. Uiteindelijk via de geldverstrekker een bevestiging gekregen op de aanvraag en van hypotheek24 niets meer gehoord. Jammer. Ook de website wordt onduidelijk in een later stadium van je aanvraag. De status en acties zijn onduidelijk. Groot pluspunt is ruime bereikbaarheid telefonisch en via chat. Ik kon goed terecht met mijn vragen. Ook is iedereen erg vriendelijk. De intentie is er om een mooi bedrijf neer te zetten maar er zijn nog veel leerpunten.

Eenvoudig je eigen hypotheek regelen zonder gedoe

Ik ben voorzien van deskundig advies. Als ik vragen had kreeg ik binnen mum van tijd antwoord. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

Goede kennis, behulpzaam en vriendelijk

Bij hypotheek24 nu twee keer een hypotheek afgesloten. Ben tevreden over de service en betaalbaarheid. Ook de kennis is prima en je word goed geholpen.

Fijne hulp ontvangen van Kim en Daan!

Wederom een prettige ervaring, dit keer bij de aankoop van een nieuwe woning; no nonsense, duidelijk en to the point. Precies wat je wilt bij het regelen van de financiering: niet al te veel poespas, klinkklare adviezen; meedenken waar nodig, ruimte laten waar gewenst. En - ook niet onbelangrijk - helpen het proces te versnellen waar dat moet en waar dat kan, gelet op de in de koopovereenkomst gestelde voorwaarden. Wij hopen dat het nog even duurt (en dat we binnenkort niet weer zullen verhuizen ;-)), maar dan komen we zeker weer bij H24 uit!!

Waardeloze ervaring, communicatie ondermaats, advies verkeerd.

- adviesrapport met diverse slordigheden; - ORV advies dat compleet verkeerd was; - belangrijk punt in de eigendomsconstructie gemist met alle gevolgen van dien; - communicatie ondermaats, meerdere malen zelf contact op moeten nemen om naar de voortgang te vragen; - op het moment dat er iets enorm belangrijkst te melden was werd dit met een Whatsappje gedaan in plaats van een telefoontje; - terugbelafspraken worden niet nagekomen; - klantportal was een zooitje. Belangrijkste punt was nog wel dat nadat de hypotheek rond was en we bovenstaande punten nogmaals onder de aandacht gebracht hadden de reactie kort samen gevat was: 'Maar de hypotheekaanvraag is toch goedgekomen?' Dan heb je het dus echt niet begrepen.

Helaas weinig begrip voor een lastigere situatie

Helaas ben ik minder tevreden over de service. Ik heb een aanvraag gedaan en de documenten geüpload, zonder mee te denken of me te adviseren hoe het wel zou kunnen werd mijn aanvraag eigenlijk al afgewezen. Daarbij is het ook niet voorgelegd bij de bank. Helaas zit ik in een minder standaard situatie waardoor de aanvraag iets meer tijd en energie zal kosten. Er werd meteen gezegd dat ze hier eigenlijk niet voor open staan omdat het te veel tijd en dus geld zal kosten voor hypotheek24. Óf ik moet nu al extra betalen voor de aanvraag, hierdoor voel ik me niet meer serieus genomen als klant en sta ik voor mijn gevoel dus al achter, ik krijg nu het gevoel als het een iets moeilijkere situatie is dan wordt er al niet meer mee gedacht. Dat vind ik jammer.

Fijne snelle service

Het contact via de chatfunctie en whats app werkt erg fijn en efficiënt. Mede hierdoor is de aanvraag prima behandeld. Dit was mijn 2e hypotheek via Hypotheek24: beiden met goede ervaringen.

Vriendelijke mensen met kennis en kunde!

Vriendelijke mensen met kennis en kunde!

Snel en uitstekend geholpen

Zeer kundige medewerkers die goed meedenken en uitstekend advies geven. Daarnaast een hele snelle doorlooptijd.

Heel tevreden

Snel, goed, profesioneel

Scherpe prijs en hele goede service!

Ik ben erg tevreden over Hypotheek24. Mijn adviseur stond altijd voor mij klaar en heeft mij stap voor stap door het proces geholpen. Dit was erg prettig! Het advies was professioneel en goed afgestemd op mijn persoonlijke wensen.

Professionele dienstverlening en uitstekende service

De hulp die we van Hypotheek24 kregen bij het bepalen van de juiste hypotheek voor onze situatie, was uitstekend! Door het adviesgesprek en -rapport kwamen we uit op de meest geschikte hypotheek voor ons nieuwe huis. Het proces daarna van documenten aanleveren, hypotheek aanvraag, controle etc. was zeer professioneel en gedegen. We konden de voortgang zelf ook goed in de gaten houden via de website en app op de smartphone. Vragen van onze kant werden steeds snel en uitvoerig beantwoord. Kortom, een heel goede financiele dienstverlener op moderne manier uitgevoerd en tegen lage kosten.

Onnodige vertraging, teveel verschillende personen, bijna in gebreke gebleven

In het begin werd ik geholpen door een hypotheekcoach en een hypotheekadviseur. De eerste hypotheekofferte klopte niet met wat ik met de adviseur had besproken, scheelde bijna een halve ton. Nadat ik eerst door hem aan het lijntje wordt gehouden, verwijst hij me uiteindelijk terug naar de hypotheekcoach. Na een klacht van mij pakt deze laatste het verder op, terwijl hij eigenlijk geen adviseur is. Het is dat je op een gegeven moment niet meer de tijd hebt om naar een andere adviseur over te stappen, anders had ik dat op dat moment zeker gedaan. Nu werd het uiteindelijk zeer krap en heb ik niet het gevoel dat ik het voor mij beste product heb gekregen. De laatste week was zeer stressvol, alles moest met spoedaanvragen geregeld worden, en de online dashboard was ook niet altijd up-to-date. Uiteindelijk had de notaris minder dan 24 uur van tevoren het geld op de rekening staan. Dit nooit meer!

Snel, simpel en voordelig!

Stap voor stap loop je door het proces heen, er wordt duidelijk omschreven welke gegevens van je gevraagd worden. Documenten uploaden gaat heel gemakkelijk. Vriendelijke medewerkers en direct reactie indien je hulp nodig hebt!

Vriendelijke partij met een goed format, kan soms wel wat minder slordig

Mijn eerste hypotheek verliep erg goed. De aanvraag voor mijn bouwdepot ca. 4jaar later verliep minder . Juist omdat ik verwacht dat alles ''eenvoudig'' zelf te regelen is met een duidelijk format (dat laatste is er zeker) verwacht ik wel meer van de medewerkers. Zeker gezien de aanzienlijke prijsverhoging die is doorgevoerd in de tussentijd.

Prettige samenwerking met mensen die vriendelijk & behulpzaam zijn en kennis van zaken hebben.

Mijn hypotheek verhoogd en dat ging met de hulp en advies op afstand dankzij Daan Holterman & Kim Veraar zeer vlot. Kleine obstakels en problemen werden goed opgepakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en kan inmiddels starten met het uitvoeren van mijn verbouwingsplannen. Ik raad iedereen die een beetje handig is met internet aan zelf je hypotheekaanvraag te doen. Bij alles wat je niet snapt of onduidelijk vindt staan de medewerkers van Hypotheek24 klaar om je te helpen en daarbij is een ieder goed bereikbaar.

Update op Meer geld betalen om zelf meer werk te hebben

Update. Nadat deze review geplaatst is, heeft Hypotheek24 contact opgenomen met ons en een passende oplossing gezocht. Een bedrijf die alles eraan doet om zijn gemaakte fouten te herstellen is voor mij genoeg om weer een kans te geven ---------- Ik heb mijn vorige hypotheek ook via hypotheek24 gedaan, execution only. Toen ging alles goed, dus ik dacht nu maar weer. Maar t ging goed waarschijnlijk omdat ik bij execution only zelf alles invulde. We hebben nu bij bijna alle documenten 2-3 keer per document moeten wijzigen of verbeteren omdat het niet klopt.

Prima geregeld

Voor de oversluiting van mijn hypotheek naar Aegon uiteindelijk voor Hypotheek24 gekozen. Alles is prima verlopen en naar tevredenheid geregeld.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.