• Betrouwbaarheid

Pluspunten

alles is correct , een bedrijf waar je van op aan kan ,ga zo door . mvg Toon

zijn er niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle reactie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze staan je snel te woord, maar geven niet de goedkoopste notaris aan in het gesprek. Ik ben door verwezen naar mijn eigen advocaat en ik wilde naar een goedkopere.

Geef dan de goedkoopste advocaat aan of de mogelijkheden die het goedkoper maken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

taak noch teken!! Hij zal het wel erg druk hebben. Ik zal het wel elders proberen. Het gaat om een offerte voor .een appartementen complex. Misschien is deze klus te groot of te onaantrekkelijk

Communicatie over te verwachten doorlooptijd voor het opstellen van een accurate offerte, is gewenst omdat een consument geen idee heeft over de complexiteit van het opstellen van een offerte of waar wellicht iets anders is mis gegaan. Een kort standard mailtje dat een en ander bij de notaris in behamndeling is en een indicatie over de response tijd is zeer wenselijk! Ik reageer op een verzoek om te beoordelen! Ik neem dan aan dat de verwachting, dat er al communicatie is geweest. Ik kan slechst dat beoordelen wat ik tot op dat moment heb ervaren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Reageren zoals toegezegd zou positief zijn nu slechts van 1 partij iets gehoord waarbij de eerste partij waarbij is aangevraagd helemaal niet heeft gereageerd

Aangeven waarom er geen offerte gestuurd wordt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima assistance.

Raar dat het nodig is. Zo'n verplichtingen moeten geregeld worden door de overheid en tarieven moeten fixed zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

bied ruime keuzen, goede internet site

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Er werd direct gereageerd door de notaris van onze keuze. ook reageerden nog een paar notarissen in onze regio.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komt vriendelijk deskundig en betrouwbaar over

nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel geholpen en ga er verder aan werker bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De offerte van de notaris was gelijk aan de prijs die ik op de website had gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een opmerkingveld bij vetsturen van de mail om direct al meer info te kunnen verstrekken

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel en overzichtelijk de kosten in beeld per notariskantoor. Betrouwbare informatie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooi te kunnen vergelijken

Jammer dat niet iedere notaris zijn offerte doorstuurt via de mail. De notaris van Apeldoorn belde me met een heel verhaal op dat ik eerst alles moest vertellen wat er in de akte moet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De. Notaris waarmee ik in zee ben gegaan, staat wel in uw lijst maar doet niet mee aan DeGoedkoopsteNotaris.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

handige manier van aanvragen en overzicht krijgen

maar één offerte ontvangen.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.