2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zou het niet weten zijn de passeer datum nog gepasseerd

Vind het jammer dat er ook nog een lijst met dingen die de prijs naar de hand om hoog krijg kun je wel de goedkoopstenotaris hete maar dat zijn jullie niet en van mijn stom om op de prijs af te gaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De site vond ik goed en overzichtelijk. De keus van notarissen in mijn omgeving was voldoende. Ik heb inmiddels al een acceptabele aanbieding ontvangen.

Pluspunten

De gekozen notarissen hebben allemaal gereageerd met een offerte. Daardoor goed te vergelijken. De keuze is gevallen op de notaris met het scherpste bod. En dat scheelde honderden euro's met de duurste. Kortom, dankzij DeGoedkoopsteNotaris veel geld kunnen besparen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er heeft niemand gereageerd. Waardeloos.

Het fatsoen hebben om te reageren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

Communicatie! Bij 3 notariskantoren offerte aangevraagd, tot nu toe slechts van één een reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig. Van de 3 notarissen heeft er maar 1 gereageerd.

Graag offertes.

We zijn net benaderd!

Geen reactie gekregen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles werd keurig geregeld. Geen verrassingen achteraf en duidelijke offerte ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij een door u opgegeven notaris eKo Notaris kost het maken van 2x testament 695 euro. Niet bepaald goedkoop t.o.v. 6 andere offertes die ik ontvangen heb. Verschil is meer dan 200 in alle gevallen. Deze notaris hoort dus NIET in het rijtje thuis van 3 notarissen die uw site opgegeven had in een mail naar mij. Bij De goedkoopste Notaris verwacht je niet dat zo'n offerte ertussen zit.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie. Niet elke notaris gaf het juiste advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handige site. Makkelijk om mee te werken.

Ik had gedacht meteen de goedkoopste te zien in de regio maar misschien is dat niet zo makkelijk. Duidelijker maken hoe "onafhankelijk" jullie zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb 3 aanvragen gedaan, slechts 2 antwoorden. Ook nog eens geenszins 'de goedkoopste notaris' !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had een verkeerde keus gemaakt. Het ging om een bestaande hypotheek. Inmiddels snel een nieuwe offerte gekregen. Mijn fout dus.

Volgens de website kost een akte € 485. De offerte komt uit op € 759 Voor dat lage bedrag wilde ik wel 50 km rijden . . .

2 sterren: slechter dan verwacht

ik heb slechts 1 offerte gekregen

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.