• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en duidelijke info over notarissen , goede verwijzing inzake prijs en snel bevestiging van aanvraag.

lekker doorgaan zo .

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel overzicht

offertes kunnen afwijken van het gebodene, omdat de situatie net iets anders is. Laat dat weten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na 2weken hebben wij nog geen offerte

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij vijf notarissen een offerte aangevraagd. Eén Duidelijke offerte binnen gehad en één bericht dat wij een afspraak kunnen maken. Ook telefonisch niet duidelijk wat de kosten bij deze notaris zijn. We hebben voor Hoekstra & Partners te Zwolle, omdat ze snel een offerte stuurden, waar duidelijk de kosten in staan. En ze hebben als enige de moeite hebben gedaan om te reageren op onze aanvraag. Geen idee of er goedkopere zijn, maar om de correctheid voor dit kantoor gekozen. Voor ons heeft DeGoedkoopsteNotaris.nl geen nut gehad.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en correctie telefonische afwikkeling alsmede snelle offertes per e-mail ontvangen..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel eenvoudig om te vergelijken. Duidelijke keuzes worden gegeven voor de meeste voorkomende handelingen bij een notaris.. Wel noodzakelijk om de offertes van de notarissen goed door te nemen. Sommige kosten worden niet in de eerste totaal prijs genoemd maar komen er wel degelijk bij.

Als je 1 bedrijf kiest voor een offerte wordt er aangeboden om nog eens 4 (3?) andere aan te klikken voor vergelijkbare offertes. Dat doe je dan natuurlijk. Alleen later wilde ik in een grotere straal zoeken voor verder prijs vergelijk alleen dat kan dan niet meer (pas na 2 maanden weer) Ik denk dat dat duidelijker vermeld moet worden. Er is natuurlijk een work around maar het zou handiger zijn als je dat niet hoeft te doen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Directe voorli. en duidelijke uitleg.

Kan ik pas doen op het moment van af/ of na afsluiten van het testament. Voorlopig wacht ik op een antwoord op mijn vraag via de mail.

• Betrouwbaarheid

Sommige notarissen waten niet echt in de buurt maar gelukkig was degene in onze woonplaats de eerste die reageerde en ook de voordeligste.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Binnen zeer korte tijd de eerste offerte's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede vergelijkingssite voor tarieven. Srtel wel je selectie bij zoals bij de verbeterpunten aangegeven

Standaard worden de notarissen in je omgeving aangeboden. Voor diensten die je via internet kunt afnemen zijn vaak goedkopere alternatieven beschikbaar verder dan ca 15 km van je woonplaats. Verruim in dat geval de selectie naar heel Nederland. In ons geval ging het om een Royement van een hypotheek in het kadaster. Dit is volledig digitaal af te handelen zonder fysiek contact met de notaris.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

notarissen kosten kunnen worden vergeleken!

de ontvangen offerte wijkt af van het aangegeven tarief op jullie website. soms is er een verschil van ongeveer 100 euro!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website

Geen offertes ontvangen van 3 van de 5 aanvragen. Controleer na enkele dagen of notarissen ook echt offertes hebben verzonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het niet toestaan van notarisvermeldingen zonder vermelding van tarieven!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Reageert snel. De offerte aanvraag bleef helaas uit!!! Daar was het mij om begonnen.

Meer gericht service verlenen, ipv alleen door sturen. De geleverde informatie had ik al. Zoals naam en adres gegevens van notaris.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het werkt

nog geen oordeel over

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020-616 82 00

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.